Jag hatar om må så här...

posted a long time ago

Nej det e inte kul det här. Först bråket med mina två bästa vänner och sen det här. Ingen roliga vecka om man säger så. Bråket verkar iaf någolunda löst hoppas jag. Ni ska veta ni två att jag ångrar mig grymt mycket och jag ville verkligen inte det här, ska ni veta. FÖRLÅT:(
Sen det här andra som kom igår. En sån grym förkylning. Näsan rinner och halsen gör ont. Igår hade jag oxå hög feber när jag kom hem från jobbet. Idag känns det värre. Man har ju fått den roliga veckan som alla tjejer får. Inte kul. Har så ont i magen för det oxå. Men det går väl iaf över snart hoppas jag.
Inget känns så där lyckat just nu!
Jag vill bara att du ska vara här så man får njuta lite av livet. Du vet vem du är och jag hoppas verkligen vi träffas snart och reda ut allt som har hänt. Allt kommer och ordna sig som du alltid säger. Kommer det här och ordna sig oxå?? Jag vill veta!
Ja så ska man jobba tills på måndag. Hela midsommar kan man ju glömma. Inte kul men det känns som det kvittar just nu! Har inte mycket och vara glad för.
Hoppas allt blir bra snart för det här e inte kul!!
Hoppas ni mår bättre iaf...

Share on Facebook

Comments

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...