midsommar=Jobba, festa,jobba

posted a long time ago

Ja så har det vart den kanske bästa midsommar i mitt liv. Jag började på midsommarafton att jobba fram till 4.
Sen åkte jag och familjen ut till mormor och morfar där det alltid e fest. Vi brukar vara ett stort gäng med alla åldrar, det e det som e roligast. Men jag förstår inte det e alltid den som e äldst som blir fullast först.
Nje men oj vad kul igår. Tyvärr drack jag för mycke vin innan femkampen började så det gick inte så bra. Boll i hink som jag brukar ha som favorit va man ju klart sämst av alla i den grenen. Jag kan erkänna att jag satte en boll av 12...haha...nej va jag skämdes. Ingen kontroll alls men men....Pilkastningen gick väl lika illa den. Eller ja jag träffade iaf tavlan på alla 9 pilar som vi kastade. Det andra pratar vi ännu mindre om...Men så när alla började dricka ännu mer lungnade jag ner mig för jag skulle upp och jobba kl 6 idag. Vi gick tipspromenad och den vann jag så det va jätte kul.
Tur att vi åkte hem sen för pappa mådde verkligen inte bra kan jag säga. Har aldrig i hela mitt liv sett honom så där full. HAHA oj va kul det va. Men han sa att hela flaskan med Vodka skulle va tom innan vi åkte men det va den ju inte. Tur va det!
Ja ni vad ska man säga. Gick upp väldigt tidigt imorse och jobbade. Va själv på jobbet ett tag så det va mycket och göra om man har 20 st människor som ska ha man samtidigt så blir det lite jobbigt. Men men jobbade fram till lunch idag och ska åka iväg vid 3 för att jobba igen till 9...bläää...vill inte. Men men...måste läsa alla deligeringspaper oxå men det får jag väl ta sen. Måste ringa till Emelie och Ingalill oxå! Mina små underbara änglar som bryr sig om mig. Emelie som nästan e den ända som vet! Tack för at tjag fick chansen och berätta för dig. Jag litar på dig! Älskar dig så himla mycket! Måste komma till Nässjö och hälsa på i höst igen! Brännboll kan vi ju köra då;) Puss på er som e hela och friska så här dan efter;)

P.S Pappa e inte pigg men det hade jag inte väntat mig heller;)  

Share on Facebook

Comments

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...