Kryssning...

posted a long time ago

Åhh vad underbart det va och åka iväg på en liten mini semester mitt uppe i den sköna sommaren. Har haft mycket med jobbet nu och så det va skönt och slappna av och tänka på nåt annat och bara parta loss för det kan jag säga att det tog jag till vara på.
Mormor fyller 60 om några dagar och då ville hon bjuda barn och barnbarnen på en kryssning. Och det blev rikitgt kul. 2 nätter på Serenade och en hel dag i Helsingfors. Kunde inte bli så mycket bättre. Vädret var på topp och mycket sång och skratt blev det som förväntat.
Vi började redan och parta lite när vi åkte till båten. Halv 2 i fredas på dan. Drack lite öl på bussen. Sen när vi kom på båten så var vi ett tag på soldäck och där va det såå skönt. Solen sken och cidern va i handen. En riktigt kall sådan;) När båten åkte va klockan 5 och då skulle vi äta buffe. Ät och drick så mycket du vill;) Jag åt massor utav god mat. Och tyvärr drack jag minst lika mycket god dricka som man blev lite snurrig av. Nej men 4 glas vin blev det nog under drygt 2 timmar.
Jag följde med min morbror och moster upp på rummet. Vi fortsatte dricka lite matini (i måttliga mängder) Min morbror va lite påverkad och moster med. Dom började ha sexuall kunskap för mig;) HAHA...vilken rolig lektion...skulle nog alla behöva. Nej då det va inte så farligt dom bara snackade massa. Vi pratade verkligen om allt. Dom e så härliga. Lyssnar verkligen på allt.
Ja på kvällen va det fest;) Klädde upp mig lite och sen va det bara och kasta sig ut på dansgolvet. Tog en snabbis i baren först;) En go drink e ju inte fel...
Nej dansgolvet va inte så kul så jag gick upp till karioke maskinen istället. Många som kunde sjunga fint men finskt tango va inte bra jag vet....
Ja natten slutade vid 3. Man va ju tvungen och spara sig till dan efter då det va den riktiga festen...
Vi gick i land vid 9 dan efter i Helsingfors. Vi tog en båt till Sveaborg en ö som ligger en bit bort. Vi tillbringade hela dan där ute till havs. Egen matsäck hade vi med oss oxå. Det köpte vi i en saluhall. Jätte gott va det! Vädret var toppen oxå.
Vi åkte tillbax på eftermiddan till båten. Vi badade på båten. Sköönt och koppla av innan man skulle göra iordning sig för den fina middan vi skulle ha för mormor på kvällen.
Vi åt och höll tal och gav bort en fin pressent.
Allt verkade jätte bra men sen så gick jag iväg för att spela lite och när jag kom tillbax hade mormor och morfar bråkat så mormor hade gått därifrån och bara försvunnit. Jag, morbror och moster letade men vi hittade henne ingen stans. Hon hade tydligen låst in sig i hytten med morfar. Dom hade bråkat och efter 2 och en halv timme kommer dom båda ut. Alla undrade vad som hänt. Mormor va helt gråt färdig. Hon hade gråtit så mycket så ögonen va helt röda. Alla låssades som igenting och vi satte oss i baren och drack lite drinkar. Jag hittade mattias sen som bowlar här i stan med junisarna och vi drack faktiskt alkoholfritt vill jag påpeka. Jag måste ju föregå med gått exempel när jag e med mindre;) Fast det gjorde jag i för sig inte med mina kusiner heller...haha...aja det va trevligt iaf trorts omständigheterna. Jag och min största kusin Ninni 5 år var ute och tittade på solnedgången. Ni anar inte hur fint det var. Man började tänka på honom då. Man ville bara ha honom där då och bara kyssas. Så härligt va det..
Aja dan slutade rätt sent eller natten rättare sagt. Dan efter blev man väckt vid 7 för att äta frukost. kan säga att jag inte ville se mat just då. Mådde så illa. Men det blev bättre sen och jag gick ner mycket senare och åt lite. Jag gick ut och såg hela stockholms skärgård så tidigt på morgonen. Var sååå fint. Sen följde jag med moster och morbror ner och åt istället. Var gott och få i sig nåt. Vi var i sthlm igår vid 10 så det va jätte skönt. Åkte hem och packade upp väskan och hämtade hunden och sen åkte vi och badade. Såååå j*vla kallt har jag aldrig vart med om. Nej inte skönt....första gången i år jag doppade mig. Men vi får se om det blir fler gånger.
Jag sov mellan kl 18-20 igår kväll. Sen kollade jag på film till halv 12 sen gick jag och sov. Vaknade idag vid 8 för att vara barnvakt till mina kusiner så man e inte så pigg dag men man har ju mått sämre vill jag säga;)
Nej man ska inte klaga på livet.
Om en vecka får jag veta om jag drar min väg eller inte;) Det ska bli sååå skönt och få lämna stan om det nu blir så. Jag vill ju upp till dig! Saknar dig så mkt!
PussPuss på er alla!

Share on Facebook

Comments

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...