så er alle eksamerne overstået og det er mærkeligt at have fri fra skole og det hele! der går nok et par dage inden jeg kan nyde det endnu.
Jeg håber jeg bestod min anatomi eksamen, jeg får først svar d. 15 juli!!! og den anden eksamen gik rigtigt godt, jeg fik et 10-tal hvilket i DK er en høj karakter-så jeg er meget glad for det!!!
nu vil jeg begynde at nyde sommeren og forberede mig til VM!!!
knuser

posted a long time ago

ja om 3 uger skal jeg bare vide alt hvad kroppen er og kan og gør og hvorfor!!! det vil jeg!!! mere end alt andet her i livet vil jeg bare lære at huske alt!

posted a long time ago

hejsaaaaa

puhaaaaaaaa dette skolearbejde tager tid og energi.. så er jeg sgu nok bedre til at spille bowling.. har for meget ILD I RØVEN til at sidde og lave opgave.. men må lære det, da jeg vil være FYSIOTERAPEUT!!!! og idag skal mig og min klasse se døde mennesker og deres kroppe, sådan vi ved hvordan det ser ud indvendigt.. spændende..

HVIS I HAR INTERESSE I AT SPILLE I TORINO SIDST I JUNI-LAD MIG FÅR BESKED OG JEG KAN HJÆLPE JER!!!!

posted a long time ago

jaaaaaaaaa og jubiiiiii så har vi vundet sm guld og mit første mesterskab som voksen bowlingspiller-også i danmark, hvor jeg aldrig har vundet(men gør det næste år!!!)

det har været en fantastisk weekend! med mange af disse fede øjeblikke!
jeg synes Spader Dam damerne er helt fantsastiske og tak til jer fordi i ringede til mig sidste år for at få mig med til Trollhytten for at spille-og sidenhen gav det mig lysten til at spille noget mere bowling igen! TAK!!!!!
og jubiiiiiiiii SM GULD SM GULD SM GULD!!!!

posted a long time ago

ja saa sluttede det herover.. jeg tabte desvaerre min match til Clara, havde ellers chancen for selv at afgoere det med en double i 10. runde-men fik kun den foerste med og saa ja....
spillede fantastisk mod Martina i den foerste match, maatte lukke af med 6 strike for at vinde-og det var sjovt og rystende. Ja det har vaeret en god oplevelse herover, jeg er glad for det jeg har opnaaet-meeeeeeeen ville nu godt have vaeret i den finale i morgen.... hehe
nu sidder Wendy her ved min side-hun var sej idag. Hun slog Diandra og spillede rigtig flot. Hun er en af mine goeste venner!!! :-) og hun siger HEJ TUBA VENNER!!!!

posted a long time ago

ja saa kom vi saaa langt.. vi er mange dygtige Spader Dam spillere herover og ogsaa dygtige europaeiske spiller med i toppen. I dag paa den lange olie var det med at faa flyttet sine foedder og det var sjovt!!! ja det synes jeg hvertfald!!! ;-)
jeg glaeder mig meget meget til i morgen hvor der er skift mellem hvert slag paa henholdsvis lang og kort olie, det bliver meget sjovt og udfordrende at proeve-isaer nu hvor jeg har haft godt styr paa begge(ja jeg ligge pt. nr. 2 efter Reija, som ikke spillede saa godt idag!)
seee U

posted a long time ago

jaaaaaaaaaaa nu har jeg endelig fået en massagebriks!!!! sådan en fin let en der kun vejer 11 kg(meget mindre end 2 kugler), så nu kan I få rigtigt massage!!!
jeg vil bare blive FYSIOTERAPEUT!!!!

posted a long time ago

ja så klarede vi den-og jeg glæææææææææææder mig rigtig meget til at spille det svenske slutspil-det må da blive et af årets højdepunkter!!!! Så pas på-nu kommer SPADER DAM!!!!

posted a long time ago

sååååååååååååå skal jeg snart til Malmö og sparke røv-er i klar til at få tæsk af Spader Dam????!!!!!!

posted a long time ago

jubiiiiiii så blev det weekend og en weekend uden bowling, sådan da... træne det skal man jo...
og arbejde... i sportmaster, ja det gør jeg nemlig....

så god weekend til jer allesammen!!!

knuuuuuuuser

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...