hello again! Now im in italy and will write this is english, because yes. I would like to make some comercial for the tournaments here in Italy. Send me message if you need help with something and i try to work something put for you. Here, specially in Torino, you have the chance for meeting some of my very best friends here(Angelo and Luisa) and here you can have some great food and good treathmen! Soon i hope i can put some more info about the tournaments-but let me know if you want some help!

posted a long time ago

ja nu er der gået et par dage efter irish open og jeg kan kun sige at jeg tror jeg må tilbage til Dublin, og det bliver uden mine kugler... og det bliver snart.. så i må selv regne den ud ;-) thi hi....

posted a long time ago

Hejsa jer der har fundet det her..
ja jeg sidder her en mandag aften og burde gå i min seng og ligge mig under dynen, men vil da lige smide en lille historie ind her.
Jeg hedder som sagt Kamilla med K og bor nu i Ålborg hvor jeg faktisk også blev født. Ja ja. Jeg har spillet bowling i mange år og min største oplevelse, eller rettere sagt den der ligesom var starten til der hvor jeg er i dag-kom ved Ungdom EM i Helsinki i 1994. FED OPLEVELSE!!! Jeg var lykkelig for min 10.plads(ja det er mere end hvad jeg bliver i dag...) og kan huske hvor glad jeg blev af at se Anna Mattson vinde!
Nå ja men det var da en start.. og nu 11 år senere har jeg rejst en masse og set en masse og mest af alt mødt en masse! En masse fantastiske mennesker som betyder meget for mig. Så dem af jer der har mødt mig-ja nu vil jeg da bare lige sige hej igen...
og nu vil jeg gå i seng.
Måske der kommer mere en anden dag...

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...