ja saa sluttede det herover.. jeg tabte desvaerre min match til Clara, havde ellers chancen for selv at afgoere det med en double i 10. runde-men fik kun den foerste med og saa ja....
spillede fantastisk mod Martina i den foerste match, maatte lukke af med 6 strike for at vinde-og det var sjovt og rystende. Ja det har vaeret en god oplevelse herover, jeg er glad for det jeg har opnaaet-meeeeeeeen ville nu godt have vaeret i den finale i morgen.... hehe
nu sidder Wendy her ved min side-hun var sej idag. Hun slog Diandra og spillede rigtig flot. Hun er en af mine goeste venner!!! :-) og hun siger HEJ TUBA VENNER!!!!

posted a long time ago

ja saa kom vi saaa langt.. vi er mange dygtige Spader Dam spillere herover og ogsaa dygtige europaeiske spiller med i toppen. I dag paa den lange olie var det med at faa flyttet sine foedder og det var sjovt!!! ja det synes jeg hvertfald!!! ;-)
jeg glaeder mig meget meget til i morgen hvor der er skift mellem hvert slag paa henholdsvis lang og kort olie, det bliver meget sjovt og udfordrende at proeve-isaer nu hvor jeg har haft godt styr paa begge(ja jeg ligge pt. nr. 2 efter Reija, som ikke spillede saa godt idag!)
seee U

posted a long time ago

jaaaaaaaaaaa nu har jeg endelig fået en massagebriks!!!! sådan en fin let en der kun vejer 11 kg(meget mindre end 2 kugler), så nu kan I få rigtigt massage!!!
jeg vil bare blive FYSIOTERAPEUT!!!!

posted a long time ago

ja så klarede vi den-og jeg glæææææææææææder mig rigtig meget til at spille det svenske slutspil-det må da blive et af årets højdepunkter!!!! Så pas på-nu kommer SPADER DAM!!!!

posted a long time ago

sååååååååååååå skal jeg snart til Malmö og sparke røv-er i klar til at få tæsk af Spader Dam????!!!!!!

posted a long time ago

jubiiiiiii så blev det weekend og en weekend uden bowling, sådan da... træne det skal man jo...
og arbejde... i sportmaster, ja det gør jeg nemlig....

så god weekend til jer allesammen!!!

knuuuuuuuser

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...