Smaka på det här: Influensa sedan en vecka...magkatarr sedan nyår som vägrar släppa greppet om en, kanske dags för en gastroskopi....feber...illgrönt slem från hals och näsa...hosta...ont i typ hela kroppen och så ska man försöka ta hand om en kille på ett och ett halvt år som är överallt samtidigt...puh!! Ja, ni som har kids kanske säger:
- "been there done that"...men håll med om att det är drygt!!

Ett mosigt Keep rockin´
/Bäsan

posted a long time ago

Hallå!
Jasså, då var man tillbaks efter en härlig upplevelse trots en förlust i bagaget. Men det satt hårt åt innan jag ens kom iväg.
I torsdags (dan innan) såg jag att passet hade gått ut, jaha vad göra? Ringde snuten och fick till svar att de hade stängt i Fagersta men att de höll öppet i Västerås just på torsdagar till 18.00! Va fan är klockan nu då tänkte jag? Japp, 16.45!!! Hej då till snuten och i hundranittio till V:ås de sju milen. Kom fram till stationen kl 17.45 där fotografering och annat tog vid, sen fick jag mitt rosa provisoriska pass som sedan under vistelsen kom att gå under namnet "gaypasset"! och det är inte slut på struligheterna än...
Efter avresan kl 08.00 på fredagen kom vi fram till England och allt var precis som det skulle vara. Duggregn, 8 grader varmt och lort i näsan efter alla härliga avgaser. Lördagen kom och man började så smått vibrera i hela kroppen av spänning inför matchen mot Chelsea. Då märker jag att jag har tappat mitt medlemskort!! Ämenvafaaan utbrister jag!! Behövs det då, undrar vi? Nja, vi kom överens om att det trodde vi inte, så vi dunkade iväg på en turbosightseeing för att sedan ta oss mot arenan där matchen skulle spelas. Allt hade gått som smort, biljetterna fick vi ut hur lätt som helst och det var dags att gå in. Vad tror ni behövdes??? Japp, medlemskortet! Där står man, biljett i näven, ca hundra meter till gräsmattan men inte fan släpper dem in mig...Det kommer fram en vänlig gammal man som verkar ha koll på slika problem och berättar att jag behöver fixa ett provisoriskt medlemskort vid spursfansens lounge. Ok, tänker jag och rusar dit. På vägen dit tänker jag att jag lätt kan betala en tusenlapp på svarta börsen för en annan biljett om det skulle skita sig. Nu gjorde det inte det utan kostnaden skrevs till 10 pund för detta provisoriska medlemskort...standard procedure sa dem bara... Jaja, in kom jag tillslut lite lätt småstressad och väl där får man uppleva en fantastisk arena, med härliga färger då det nästan var tomt därinne Coolt! Jag kände att jag behövde faktiskt svepa två pilsner för att lugna nerverna lite. Det var Carlsberg, hmm tänkte jag... ska dem eventuellt börja sponsra Tottenham efter att ha "hoppat av" dealen med Liverpool? Goda var dem..."Probably the best beer in the world" som de säger i en iskall i Alexandria...
När matchen började var det ett otroligt tryck på läktaren och så mycket hjärta för ett lag har då jag aldrig upplevt tidigare...jäklar vad man drogs med...härligt...Spurs fick sedan en mycket tveksam straff mot sig i 39 min efter att ryssen Smertin hade filmat...saatan! 0-1 efter att Robinson var nära att ta Lampards straff gjorde bara stämningen ännu hetare.
Efter att Spurs sedan försökt med offensiva byten och inte fått någon utdelning så kom 0-2 av bara farten på övertid. Gudjohnsen hade ett härligt förspel som sedan Lampard kunde stöta in bakom Robinson och förlusten var klar. SKIT!, men ärligt talat så hade inte spurs så mycket att sätta till mot Chelseas köttmur av högklassiga försvarare. Therry var kanon, gjorde inte ett fel på hela matchen och det var kul att få se Lampard, Robben och Gudjohnsen live...hela spurslaget var ju naturligtvis en angenäm känsla att få se live för första gången, för att inte tala om hur hes man blev på att skrika på Edman...det var skoj :)
När kvällen började närma sig pubbesök så åkte vi tillbaka till hotellet. Där skulle jag ta fram mitt nya tunnelbanekort och....jajemän där i sidofacket i väskan låg mitt medlemskort och flinade mig rakt upp i ansiktet, jag hade tydligen vart duktig på fredagen och tagit ur det ur plånboken så jag inte skulle tappa det när vi var på puben...så nu sitter man där med ett provisoriskt pass, ett provisoriskt medlemskort och det riktiga medlemskortet!!! Snacka om att slänga tio pund i sjön!?? Det finns väl ett ord som heter FÖRVIRRING! Stämmer bra på mig efter snart nio månaders pappaledighet... ;) Tur att man kan skratta åt eländet!

En om inte ännu större spursfan säger:
- Be careful out there

Keep rockin´
/Bäsan

posted a long time ago

Avresa

14

0

Då var det dags att förflytta sig till London då, vi åker om 30 minuter och jag är precis så där skönt laddad som skall vara inför att se en premier leaguematch mellan Tottenham och Chelsea. Spurs kommer att spela oavgjort tror jag, 1-1 och vi (jag får säga vi eftersom jag är medlem i tottenham) kommer att fortsätta vår förlustfria svit på åtta matcher nu.

Hoppas bara Trissen kan göra sitt i sollentuna och sundbyberg utan mig nu...jag ska försöka ägna en tanke åt dem under lördagen, men det blir svårt med tanke på att det är matchdag...Gör mig överraskad Trissen!? ;)

COME ON U SPURS!!!!!

Keep rockin´
/Bäsan

posted a long time ago

Inte känns det nå vidare inför seriestarten. Känner mig risig i kroppen, spelet idag var under all kritik. Hur faan kan man släppa bollen så illa så att man får köttsår och blåmärken fingrarna??? Då står nog inte allt rätt till i huvudet på en annars luttrad bowlare...Får försöka hitta tillbaks till känslan man hade under de senaste omgångarna på hösten och se till att timing och release blir MYCKET bättre snarast. Ska börja redan på fredag, känns kanske lite sent men vad gör man när det pågår tävling i hallen + trettonhelg med röda dagar...

Det är nu det gäller för Trissen att visa att vi ska tillhöra Allsvenskan. Våga spela ut och inte ge våra motståndare en chans på banorna...först ut är hudik....  ;)

Keep rockin´
/Bäsan

posted a long time ago

Måste bara räkna dagarna nu!!
11 dagar kvar till avresa...
Mot White Hart Lane....
COME ON U SPURS!!!!

Mitt tips i matchen mot Chelsea:
Tottenham - Chelsea
         1     -     1

Keep rockin´
/Bäsan

posted a long time ago

2005

31

0

Hello!
Det var ett tag sedan man plitade ner lite versaler och gemener här inne...närmare bestämt 20! månader sedan sist. Så här sista dagen på 2004 tyckte jag det var dags att sända en hälsning till alla på tuba om ett gott nytt 2005, och vi får hoppas att starten på det nya året blir positivare än hur 2004 slutade...glöm inte bort 90 1950 -6! Sätt in en slant för de som behöver akut hjälp nere i de drabbade områdena, man mår så mycket bättre om man känner att man försökt hjälpa andra så gott man kan.

Nu ska jag ta min son Kalle på 16 mån upp till Högbyn för att åka pulka och röja i snön, det är kanonväder ute och sådana dagar ska man ta vara på.

Skål och välkommen in i 2005!!!!

Keep rockin´
/Bäsan

posted a long time ago

Jag tror det blir svårt att sluta le...är det sant alltså? Undrar om det riktigt har sjunkigt in i min arma, bleka och glatt överraskade kropp....beskedet att man ska bli pappa alltså. Det var en konstig känsla någonstans långt nere i maggropen som gjorde sig påminnd. Var det: ångest? Glädje? Lycka? Förvåning? Värme? Stolthet? eller kanske bara bakfylla??? Nåja det var nog en god grogg av alla dessa ingredienser....:skratt:
Den 27:e september är det dags för storken att landa på vårat tak och jag ser med glädje fram emot Tuijas (min själs berusning) och min "sista" sommar för oss själva tilsammans... Det är en riktigt mysig, varm och go känsla som infinner sig i kroppen och det känns som om man börjar prioritera helt andra saker i sitt liv nu.  :glad:

Keep rockin´
/Bäsan

posted a long time ago

Igår bar det iväg mot Fagersta igen efter en sejour i Uppsala på fyra härliga år. Har fått ett  schysst jobb på högstadieskolan där, med bra lön desutom :)
Det känns väl sådär att flytta "hem" igen, kommer att ha en hel del separationsångest från vänner, stad och annat i ett par månader känns det som...
Ska spela kvar i Cobbers under våren, och hoppas kunna avsluta hela vårsäsongen med dem. Det blev ju inte så många serier i höst...men nu jäklar känner jag mig i hyfsad form och ska vara med på lördag hemma mot Örta om jag inte minns fel.
Spelade trettondagsstafett här i Uppsala igår, vi landade på andra plats och jag spelade in 859 vilket jag är nöjd med. I varje fall om man ser till hur "vältränad" jag är...  ;)

Nä, nu ska jag upp till min examinator och lämna in vårt examensarbete som äntligen är färdigskrivet. Det landade på trygga 25 sidor om den nya zeeländska matematikundervisningen...vi är väl rätt så nöjda med resultatet och vi får hoppas att vår examinator också känner så efter att ha läst det...

Keep rockin
/Bäsan

posted a long time ago

Simma

21

0

Om ca en halvtimmer ska vi ut i Bay Of Islands och simma med delfiner. Solen skiner, klarbla himmel och harliga strander. Kan det bli battre??

Hinner inte skriva mer an att det finns ett ol, TUI som ar kanongott!!! :)

Keep Rockin
/Basan

posted a long time ago

vad skinner spanner och svider efter att ha varit i stark sol igen :)
Ingen ide att klaga. Har nu utforskat restaurang och krogvarlden har i Auckland. Sa gott det gar pa nagra dar vill saga. Parnell st, Ponsonby rd och K rd ar i sarklass de coolaste gatorna har i stan, schysst mat till hyfsat billigt pris. En hel del galna kiwis att slanga kaft med samtidigt som man sanker en pint foster... :) Alla ar sa grymt trevliga har nere, natt som vi lite stela (aven jag) nordbor borde lara oss av.
Ikvall far vi over till Waiheke island for en liten picnic och ska forsoka hitta nanstans att bo dar over natten. Imorgon sondag, sa blir det forberedelse for vara skoltraffar pa mandag, ett besok till sky city och sky tower, ett litet bungy jump kanske??? :)
Kor hart nu you Cobbers sa fixar vi plats bland de som slass om elitserieplatserna i var...vem faan kunde tro att vi ens skulle vara i narheten???  ;)

g day

Keep rockin
/Basan

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...