För första gången på jag vet inte hur många år har jag sagt till UK att jag gärna är spelledig. Jag som annars vill spela alla matcher, även dubblera om det är möjligt =)

Det var iofs inte så svårt beslut eftersom jag och mitt nya klot inte behövdes i a-truppen den här helgen och det gick att få ihop åtta spelare till reservlaget.
Så jag kommer istället skjutsa upp min son till sin pappa, åka hem och packa och sedan, senare ikväll följa med min pojkvän och hans barn till landet.
Jag gör det för jag har förstått att han har känt sig åsidosatt, känt att han får slåss för att få tid med mig och eftersom jag väldigt gärna vill behålla honom så pojkvän så vill jag försöka ge honom lite av det han så gärna vill ha - tid med mig.

Ser fram mot en mysig helg med promenader, lek, god mat och sedan bad butt (heter det verkligen så eller är det bara vårt interna namn) med lite vin på kanten och med stjärnorna som belysning.

Ärligt talat lär jag väl hänga en hel del i telefonen också och se hur det går för tjejerna och pojkvännen har sagt att ev åker vi hem så pass skapligt att kanske hinner jag spela i reservlaget, men det är inget jag räknar med... fast visst vore det kul att se hur en sådan mysig helg är som uppladdning rent spelmässigt =)

Trevlig helg både på och utanför banorna!

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...