Jag har precis insett att vem behöver droger när det finns småbarn och sömnbrist?!

Efter senaste månadens prövning med VAB (borta från jobbet för vård av barn för er som inte är insatta i den världen) för magsjuka, följt av VAB för något konstigt tillstånd av feber/förkylning som till slut utmynnade i VAB för vattkoppor sitter jag nu på jobbet och konstaterar att INGEN gjort mitt jobb när jag varit hemma 3 av 4 veckor...

För att öka belastningen ytterligare så har allt detta även lyckats tajmats in med resultatrapportering, laganmälningar och årsmöte med framtagande av diverse handlingar till detta! Jag har av någon konstig orsak lyckats få in rapporter och anmälningar i laga tid, jobbat med årsmöteshandlingar på nätterna när sonen sovit och högarna på jobbet har jag kommit ifatt med genom att inta lunchen vid skrivbordet.

Igår hade vi årsmötet och gissa vem som blev tillfrågad att sitta mötesordförande, självklart, mitt jobb (SISU Idrottsutbildarna) gör att jag mer än väl behärskar förenings- och mötesteknik. Men vilket möte... det kom igång lite sent, kanske strax före 19.00 och det avslutades ca 22.30!! Jag fick använda rösträknarna (hur ofta händer det på en förenings årsmöte) och prepositionsordning vid själva röstandet?! Undrar om alla ens förstod vad de röstade om :-)

Efter mötet var det konstituerande möte, satt mötesordförande där också av bara farten och blev omvald som vice ordförande. Vi åt samtidigt för att om möjligt få komma hem på rätt sida midnatt. Sedan följde traditionsenlig prisutdelning, lotteri och kaffe (JAAA) med kaka. Efter det gick en efter en hem och i slutet var vi 3 av 25 kvar och städade, vi 3 lyckades med att gå på ett årsmöte på tisdagen och komma hem på onsdagen!

Kom hem till min mor som varit barnvakt och skulle inhysa mig och sonen över natten, satt och pratade och mer kände på mig än hörde att min son gått upp. Han stod vid ytterdörren, ryggen utåt, ungefär som han stod i skamvrån och han skämdes stackaren. Hans mormor hade satt på blöjan snett och nu stod han där med blöt blöja, blöta ben och han hade lämnat lite blöta lakan. Fick förklara att det inte var någon fara, renbädda och ge honom en flaska välling. Tror klockan passerat 01.00 men jag somnade fort.

Strax efter kl 04.00 väckte min son mig och ville ha mer välling. När han fått det och druckit upp den ville han inte somna om!!!! Lyckades få honom att leka i och kring sängen vi sov i och fick väl själv halvslumra lite till kl 06.00 då jag gav upp. Kan säga att vi var båda i tid på dagis och jobb och jag har hunnit med massor på jobbet och börjat reda lite i allt som kom upp på mötet igår....
Otroligt vad speedad jag är efter bara TRE timmars sömn, misstänker att tröttheten gjort mig manisk och undrar hur denna vecka ska sluta om det fortsätter i det här tempot...

...den som lever lär få se!

Just det, småbarn och sömnbrist är inte enbart en ersättning för farliga droger, det är även ett bra sätt att hålla sig i trim! Sonen delade med sig av magsjukan, han gick ner 1,3 kg och jag hela 6 kg och av dessa har han inte gått upp ngt och jag 4... så ni som planerar att skaffa barn och tror det är en dans på rosor kan få praktisera hos mig och få kontakt med verkligheten! Vardagen är banne mig inte en dans på rosor, men å andra sidan så är det mitt charmtroll som gör vardagen värd att leva!

posted a long time ago

Igår kväll hittade jag en anteckning i min almanacka som jag inte själv skrivit in... den 28/5 hade "någon" skrivit;

"Flytta till Mantorp?"

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...