Äntligen... vilket underbart väder vi verkar få - iaf vi som är bosatta i Östgötatrakten!

Jag brukar fira midsommar här hemma i stan med mina närmaste vänner, men i år reser jag med kärleken till skärgården och får fira en gammaldags traditionsenlig midsommar, precis som i min egen barndom. Känns otroligt kul att få låta lille Hampus vara med om det. Det blir hans tredje midsommar och än så länge har han firat dem med sin mamma. Det här året när vi sitter långt ut i skärgården, långt från asfalterade vägar och stadsbrus tänker jag faktiskt unna mig något riktigt kallt och gott till sillen ;-)

Vi åker ner redan ikväll eftersom den andra buspojken redan är där hos sin farmor. Jag stod hela natten och lagade pajer att ta med. Nu ska det bara jobbas klart, inhandlas det sista och sen packar vi och åker - längtar...

Hoppas alla goa bowlare får en riktigt härlig midsommar och semester med om ni har det (själv ska jag jobba en vecka till efter midsommar innan jag tar SJU veckors semester!)

Puss & kram

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...