Ja det e det ända man lever på just nu tror jag. Det e inte världens roligaste men vad gör man inte. Jag slutar ju ändå snart 3:an och måste satsa på skolan.
Och bowlingen börjar faktiskt funka lite igen känns det som iaf. Jag spelade match i B-laget i helgen och slog personligt hemma. Jag hade 896 så det va jätte kul. Synd att jag missade i näst sista rutan bara. Annars så skulle jag ha gjort över 900. Men jag kan inte begära så mycket av mig just nu. Bowlingen och lovet i övrigt har vart kämpigt ett bra tag nu men ändå finns det en liten ljus glimt längst bort i tunneln;)
Ja nu alla jag hoppas att det går bra er med livet och bowlingen.
Jag måste bara säga att jag saknar mina älsklingar så mycket Camilla och Carro. Mina två absolut bästa kompisar. Jag saknar er varje sekund! Men vi ses väl på lägret får vi hoppas! Ha det bra alla glada och kom ihåg att julen närmar sig med stormsteg och min 18 årsdag;) Puss å Kram vi syns på stan!;)

posted a long time ago

Ja det kan man lungt säga att jag har haft. Först så spelade jag skit ena dagen och sen spelade jag skit den andra dagen oxå men men det är nästan glömmt. Man ska ju komma ihåg allt roligt. Jag fick ju Rolf Lindberg stipendiumet fast det har jag ju vetat om i tre månader men det va så himla kul att folk uppskattade mig under EM och efter. Fan va kul det va och sen fick jag ju träffa alla snälla och roliga bowlare oxå....inte illa. Tack för alla som har ställt upp för mig!! Puss

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...