Hej hopp alla glada! Jag är så glad idag. Foten känns bra och jag är så himla lycklig med min Henke. Imorron är det träning och match men tyvärr måste jag säga att det klarar jag inte vara med på. Jag ska spela på lörda om jag får vara med i laget och det hoppas jag att jag får. Jag tror foten är helt återställd då och jag ska göra mitt bästa. Jag har sett fram emot den här premiären så länge nu så det ska bli helt underbart och få spela om jag får vara emd förståss. Men det hoppas jag iaf. Det sk bli kul och se vad Dannis går för oxå. Hon är en bra spelare men hon har hållt uppe länge men det komemr nog gå bra för henne! Lycka till Dannis...
Sen vill jag oxå säga lycka till till Jonas Andersson och Ann Kvarnström som har fått en liten pojke som ska heta Alvin. Han var en stor bäbis....han vägde över 4600. Grattis Ann och Jonas och lycka till med allt!!

posted a long time ago

Jadu den frågan kan ingen svara på. I fredas kväll eller natt så hände nåt som bara inte fick hända. Jag ramlade i en trappa hemma hos en kompis och vred hela foten. Jag kan ju inte röra den. Sen igår åkte jag hem och senare åkte jag och mamma upp till akuten och där satt vi ända till kl 12 inatt. Så nu är det bara fram med krykorna och hoppa lungt. Jag har så himla ont och nästa helg är det match mot BK EVA och den matchen kan jag nog bara glömma tyvärr. Jag är så himla lessen. Jag vill komma tillbax. Men nu istället får jag sitta hemma och äta värktabletter och bara vila och verkligen hoppas på att jag snart kommer tillbax. Jag vill inte svika laget heller ju....Jag ska ge er ett tips drick aldrig alkohol och sen gå ut i en mörk trappuppgång. Jag lider med er;) Kramisar

posted a long time ago

Jag saknar dig så oerhört mycket. Det har gått 9 timmar sen du lämnade mig för gott. Jag vet egentligen inte hur mycket du har betytt för mig föräns nu. Jag tänker och bara gråter hela tiden. Den lilla voven såg verkligen att jag var lesen och kom och la sig i mitt knä och kelade med mig. Jag förstår inte hur mycket en älskade vove kan betyda men Molly betydde verkligen allt allt för mig. Jag vill att hon ska komma tillbax.
Jag tittade henne i ögonen med tårar på min kind innan vi åkte till vetrinären och sa att jag älskade henne. Då såg hon på ett sätt hon aldrig tidigare hade gjort. I bilen på väg till etrinären var hon så lungn. Hon visste nog precis vad som skulle hända.
När vi kom till Strömsholms djurklinik så låg hon på min fot. Hon tittade upp på mig med sina röda gulliga ögon. Det var som hon grät. Hon ville inte lämna mig eller någon annan men jag visste att hon inte skulle åka med oss någon mer gång, vi skulle aldrig få dom där roliga stunderna tillsammans och vi skulle inte få gråta tillsammans något mer.
När i gick in i rummet där hon skulle få somna in rann tårarna ner på min kind och jag såg att min hund led och men hon ville nog inget hellre än att leva. När vetrinären till slut bestämmde sig för att ta sprutorna in i Mollys ben gick jag därifrån. Jag kramade om Molly och tittade henne en sista gång i ögonen innan hon somnade för gått.
Jag älskade verkligen min hund som blev 8 år gammal. Det var bara min hund. Hon skulle inte få lämna mig. Men hon led så det var det bästa sättet att hon skulle få somna in för gått.
När jag och mamma kommer hem ser våran lilla andra hund på oss...hon undrar säkert var Molly var. Jag la mig vid henne och grät. Jag till Zälma att Milly inte finns något mer och nu är det hon och jag mot värden.
Jag lovar er att hundar betyder mer än vad någon annan gör för mig. Att gå en promenad med bara en hund det har jag inte gjort på evigheter. Jag vände mig om flera gånger för att titta på vart Molly var eftersom hon inte var så snabb gick hon alltid bakom mig och Zälma när vi var ute. Jag ropade flera gånger på henne när vi var ute idag. Men Molly finns inte där och det gör så ont i hjärtat och se henne lida så som hon gjorde igår kväll och idag.  
Molly väckte mig både på natten och på morgonen. Hon var min väckarklocka;)
Jag och Molly har haft både bra och dåliga stunder. Hon såg alltid på mig när jag var glad och när jag var lessen hunden bryr sig verkligen.
Jag säger att hunden är mäniskans bästa vän för det kan jag lova att Molly har verkligen betytt så oerört mycket för mig.
Jag saknar dig! Sov gott min älskade och saknade hund. Nu ska jag gå ner till Zälma och ge henne mat som står brevid din. Jag kanske borde ta bort den men den ska bara stå där. Men jag ska lägga din mat där för jag ska göra som jag brukar...
Ditt koppel hänger där det ska hänga och allt är som vanligt förutom att du inte finns!
Jag kommer aldrig glömma dig Molly!
Din bästa vän Sophia

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...