Ja så har det vart den kanske bästa midsommar i mitt liv. Jag började på midsommarafton att jobba fram till 4.
Sen åkte jag och familjen ut till mormor och morfar där det alltid e fest. Vi brukar vara ett stort gäng med alla åldrar, det e det som e roligast. Men jag förstår inte det e alltid den som e äldst som blir fullast först.
Nje men oj vad kul igår. Tyvärr drack jag för mycke vin innan femkampen började så det gick inte så bra. Boll i hink som jag brukar ha som favorit va man ju klart sämst av alla i den grenen. Jag kan erkänna att jag satte en boll av 12...haha...nej va jag skämdes. Ingen kontroll alls men men....Pilkastningen gick väl lika illa den. Eller ja jag träffade iaf tavlan på alla 9 pilar som vi kastade. Det andra pratar vi ännu mindre om...Men så när alla började dricka ännu mer lungnade jag ner mig för jag skulle upp och jobba kl 6 idag. Vi gick tipspromenad och den vann jag så det va jätte kul.
Tur att vi åkte hem sen för pappa mådde verkligen inte bra kan jag säga. Har aldrig i hela mitt liv sett honom så där full. HAHA oj va kul det va. Men han sa att hela flaskan med Vodka skulle va tom innan vi åkte men det va den ju inte. Tur va det!
Ja ni vad ska man säga. Gick upp väldigt tidigt imorse och jobbade. Va själv på jobbet ett tag så det va mycket och göra om man har 20 st människor som ska ha man samtidigt så blir det lite jobbigt. Men men jobbade fram till lunch idag och ska åka iväg vid 3 för att jobba igen till 9...bläää...vill inte. Men men...måste läsa alla deligeringspaper oxå men det får jag väl ta sen. Måste ringa till Emelie och Ingalill oxå! Mina små underbara änglar som bryr sig om mig. Emelie som nästan e den ända som vet! Tack för at tjag fick chansen och berätta för dig. Jag litar på dig! Älskar dig så himla mycket! Måste komma till Nässjö och hälsa på i höst igen! Brännboll kan vi ju köra då;) Puss på er som e hela och friska så här dan efter;)

P.S Pappa e inte pigg men det hade jag inte väntat mig heller;)  

posted a long time ago

Nej det e inte kul det här. Först bråket med mina två bästa vänner och sen det här. Ingen roliga vecka om man säger så. Bråket verkar iaf någolunda löst hoppas jag. Ni ska veta ni två att jag ångrar mig grymt mycket och jag ville verkligen inte det här, ska ni veta. FÖRLÅT:(
Sen det här andra som kom igår. En sån grym förkylning. Näsan rinner och halsen gör ont. Igår hade jag oxå hög feber när jag kom hem från jobbet. Idag känns det värre. Man har ju fått den roliga veckan som alla tjejer får. Inte kul. Har så ont i magen för det oxå. Men det går väl iaf över snart hoppas jag.
Inget känns så där lyckat just nu!
Jag vill bara att du ska vara här så man får njuta lite av livet. Du vet vem du är och jag hoppas verkligen vi träffas snart och reda ut allt som har hänt. Allt kommer och ordna sig som du alltid säger. Kommer det här och ordna sig oxå?? Jag vill veta!
Ja så ska man jobba tills på måndag. Hela midsommar kan man ju glömma. Inte kul men det känns som det kvittar just nu! Har inte mycket och vara glad för.
Hoppas allt blir bra snart för det här e inte kul!!
Hoppas ni mår bättre iaf...

posted a long time ago

Av Jimmi...Han e såå snäll. Tack Jimmi för att du uppskattade mitt tal. Du e underbar på alla sätt men det vet du ju redan;) Vi ska aldrig släppa kontakten!


Studenthelgen!!!!

Så var den över, vår helg... studenternas helg. Var inte i skolan på fredagen, eftersom vi inte hade några lektioner... tror inte att någon klass hade det? Men det vart rätt skapligt i säng i fredags eftersom lördagen skulle bli en lååång dag. =)
Jag ställde klockan på ringning 5:00, skulle vara på champagnefrukost klockan 7:00 med klassen och ville inte stressa på morgonen. Men när klockan ringde så stälde jag den på rigning igen till 5:30 så jag kunde sova en liten stund till. Inte för att jag märkte någon direkt skillnad, märkte knappt att jag hade somnat om innan det ringde igen. Men då var de bara kliva upp. Tog gitarren och spelade lite och tänkte på vad dagen skulle erbjuda. Det enda jag gjorde var att ta på mej lite slappa kläder och käkade några mackor innan jag tog champagnen och tog mej till mötesplatsen på cykeln. Det var roligt att alla som skulle komma kom. Trots det lite ovarma och otorra vädret som världen serverade oss den morgonen. Men vi hade rätt skoj endå, snackade lite om de tre år vi haft och sådär. Kändes inte riktigt som allvar än då. Det känns fortfarande inte som det är slut, känns som vi alla ska träffas i skolan igen i höst. Vi blev inte så långrandiga där utan alla begav sig hemmåt efter cirkus en halvtimma - fyrtiofem minuter. När jag kom hem så försvann jag lite in i mina egna tankar igen och fick inget vettigt gjort på ett tag. satt bara där och lyssnade på fåglarna som hetsade utanför fönstret. Men drog på lite musik i stereon på lite blyg volym för att vakna till igen. Jag tog en dusch och sedan klädde jag på mej jeans och skjorta. Pappa skulle skjussa mig till skolan och han sa att han skulle upp 9:00 så jag väntade på honom. Skulle först hem till mamma och hämta ett bälte och lite pengar som jag var skylldig en klasskamrat. Men klockan passerade nio och inte ett ljud från pappa, så jag gick upp och han var vaken, men trodde inte att jag var hemma. hehe! Antar att jag inte vart speciellt störande under morgonen då! =)
Vi skulle samlas i skolan klockan tio så vi skyndade iväg och jag kom i tid. För en gångs skull kom jag i tid på morgonen till skolan =D Det var när man såg sina klasskamrater som jag började förstå att det var de sista timmarna vi faktiskt skulle ha tillsammans. Det började kännas lite i magen. Vi gick ut och fotograferade oss (lär ha blivigt helt misslyckad för min del) och sedan skulle vi vänta på att få äta i matsalen. De bjöd alla studenter på en paj och Champis läsk =P haha!
Vi satt där och pratade, skålade med varandra och alla såg så glada ut! Stämningen var verkligen underbar! Vi gick i någolunda samlad trupp tillbaka till vårt samlingsrum där vi skulle dela ut betyg och sånna saker. Jag fick jättebra betyg! Tycker iaf jag, fick premie också! =) så det är kul att de tycker man presterat bra! Alla fick aploder och en egen kommentar av klassföreståndaren. Alla var så trevliga mot varandra, precis som jag hoppades, fast ännu bättre faktiskt! Sedan hände någonting som gjorde mej väldigt rörd, alla talen! Jag höll med om vartenda ord som sades och ångesten att lämna ifrån sig alla dessa fina människor började växa i mitt bröst. Stämningen triggades ännumer och jag måste bara tacka sophia för den fina kommentaren jag fick! Den lyfte mej regält ska du veta!!! Jag fick något jag kan läsa när jag tvivlar på mig själv! TACK!!!
Efter den här känsloladdade tiden började vi skriva lite i de som inte kom på morgonens studentmössor, Vi andra tog det innan lunchen tror jag.
Men sedan var det mycket död tid, jag satt mest och försökte att inte börja gråta när jag tänkte på allt som sagt, skulle det verkligen vara det sista vi kommer uppleva tillsammans, tiden på flaket! Ungefär klokan ett marcherade vi alla in i aulan och allt gick fin fint! Orkestern spelade jättefint och eleverna skötte sig exemplariskt! Inga störande moment någonstans! Rektorn höll tal, vi sjöng och alla var nog lite tagna av stundens allvar. Vi fick ta på oss mössorna och vi visste att utanför väntade våra nära och kära på oss. Att ta emot oss och gratulera oss. Dom fanns där för att dom är stolta över oss, vad vi presterat. Tiden kom då vi alla gick ut i korridoren och väntade på klartecknet att få rusa ut till våra anhöriga! Det vart kallabalik! Alla skyndade ner för trapporna! (Bruntna ben nån)? hehe! Men välkomnandet av alla glada ansikten som riktades mot en var en häftig känsla, nu kände man att det var vår dag. Även fast jag aldrig sett hälften av hälfte av hälften av alla där så kändes det på någotsätt som att alla log för våran skull, även för min! Jag fick massor (!) med saker runt halsen. Fick kramar av alla men sedan var det dags att skynda mot flaket. Först såg jag inte någon där jag trodde att vi skulle samlas. Visade sig att jag stog på fel sida av byggnaden men kom inte försent för det. Alla kom ungefär samtidigt! Vi klev upp på flaket och väntade på att med ljudanläggning för över 200.000kr bli Kings of The Road, och det var vi verkligen! Vi skrek, kramades, skrattade, de kom några tårar, och vi firade varandra genom att dela på glädjen som vi alla delade. Jag tror aldrig vi har känts så mycket som en klass som då! Jag sköt med vattenpistolen på våra studentkompanjoner från andra flak och bilar sm åkte förbi. Delade glädjen även med dem. sträckte ut händerna och smockade ihop i så kallade ”Give me Five”s Sköt vår trummis is RE i ansikten med vattenpistolen! HAHA Orre!!! :D Men fyfan vilken underbar känsla det var! DEt måste upplevas för att förstås. Jag har aldrig sett den sidan av mig själv förr. Jag vågade verkligen synas. Var stolt över vem jag är! Var stolt över oss allihopa som hade de vita mössorna på oss den dagen. Jag höjde min nappflaska (!) med Bayleys i luften för er allihop! Många av oss tappade naturligtvis nästan talförmågan efter allt skrikande =) Men tillsl

posted a long time ago

Dagen började stressigt igår. Gick upp jätte tidigt för jag skullle hinna allt. Det gjorde jag väl oxå men kanske inte i tid;) I skolan väntade alla underbara klsskompisar, fotografering och mat. Jag hade skrivit ett tal till klassen. Det va det bästa jag någonsin komit på att göra. Ville säga en sista gång hur mycket dom flesta betyder för mig som gick ut BF 3. En kille i klassen som jag har bråkat oerhört mycket med i två år, både 1:an och 2:an han började och gråta för mitt tal va så fint. Det värmde ska jag säga er. Han tackade mig flera gånger igår. Alla blev rörda och man hörde många snyftingar. Jag ville ge nåt fint till alla. Det va det finaste jag kunde ge och det blev mycket uppskattat.
Har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde igår. Både av glädje och sorg. Fanns så oerhört mycket  känslor inom mig som bara sprutade ut. KL 2 lörda den 11 Juni 2005 va det bästa ögonblicket i hela mitt liv. Sprang ner 3 våningar för att bara skrika ut vårna lycka. Själv började jag grina redan på väg ner i trappan. Det va nog det bästa ögonblicket jag var med om. Sen sprang jag ut bland dom första på balkongen och bara skrek och grät. Tårarna bara sprutade ut. När jag såg mamma och Jossi va det kört. Höll på och bara ramla ihop. Kändes helt underbart fast ändå sååå jobbigt. Jag fattade nog ingenting av vad som hände egentligen. Var bara så härligt och krama om dom nära och kära. Tack ni gjorde min dag helt fantastiskt. Vi i klassen gick sedan bort till flaket som stog en bit bort. Vi gled runt i hela stan. Det va så underbar känsla och bara stå och skrika i timmar på flaket med dom som man skulle skiljas åt. Mycket tårar blev det...och dricka oxå;)
Sen kram kalas igen efter vi skulle skiljas igen och åka hem och fira.
Det va en sån känsla ojoj..
Kom hem blev lite för mycket dricka. Va lite onykter redan när jag gick ut på kvällen. Jag gick ut med en klasskompis och det va det roligaste jag varit med om. Fan va kul jag hade. Det va enormt. Gå runt där med alla som hade vita mössor. Där inne blev det lite för mycket och dricka igen. Drack 6 Cider plus några drinkar;) Kändes inte helt klart i huvudet. Märktes nog oxå där inne på krogen. Jag stog iaf och dansa med några på högtalarna. Vilken stämmning. Stängde för tidigt bara. Kl 2 va man tvungen och gå hem. Ringde en kompis som kom till torget. Vi gick och åt och det va fullt med folk inne på alla matställena. Men stämmningen bland studenterna var på topp;) Vi stog och skrek på torget oxå:) Träffade massa underbara människor igår...en som gick i min förra klass stog jag och dansade med. Träffade honom en sista gång när jag skulle ramla hem hos min kompis och då va kl 3. Gav honom en bamse kram och önskade honom lycka till! Va så underbar dag igår. Vaknade 9 och jag behöver inte berätta hur jag mådde. Träffade Björn som jag va me igår. Han började kl 6 imorse på jobbet;) KUL...hehe....Nej en helt sagolik och fantastiskt underbar dag va det igår!!

Tack till alla som gjorde den minnesvärld! Det va många. Men måste fråga vart du va Jossi??;) Jag såg inte dig på torget vid 2. Ringde nyss och skulle tacka för pressenten men det va ingen som svara...Men ringer imorron efter jobbet och tack den va så fin tavlan!;)
Tack för mig och hoppas ni inte somnat;)

posted a long time ago

Bara en dag kvar i skolan. Känns tråkigt och väldigt kul på samma gång. Vi kommer skiljas från varandra och det e inte ens säkert att vi träffas någon mer gång. Idag kl 4 ska vi klä flaket hela klassen ska åka på. Åhh nej jag vågar inte ens tänka på morron dagen. Det kommer nog bli mitt största ögonblick någonsin och bara springa ut och krama alla nära och kära.
Synd bara att du inte kunde komma. Ville så gärna det men man kan inte få allt här i livet;) Hoppas iaf att du har det bra och att vi träffas snart...
Måste få chans och gratulera Jimmy, Jutta, Sofia och Sofia till studenten. Nu är ni äntligen fria och kan göra vad ni vill. Måste kännas underbart. Jag går ju ut imorron så vi får väl se hur det känns. Fast det gör ju Jutta oxå...fast hon går ut en timme innan mig;) Fuskis..hehe.... Jag satt igår och skrev talet som jag ska hålla imorron i skolan. Tyckte själv att det blev ganska bra. Men vi får se vad dom andra tycker om det. Ska bli kul. Mamma tyckte det var bra ivarjefall...
Ha det jätte bra ni andra som kanske får sitta kvar i skolbänken ett tag till;)

posted a long time ago

Ja tre dagar kvar nu. Det börjar närma sig. Nu hoppas jag efter alla omständigheter att vi får en lycklig dag tillsammans du och jag och alla mina älskade klasskompisar... Jag tycker om er jätte mycket. Känns som vi börjar närma oss ännu mer nu än vad vi gjort förut. Nej ni måste gå och städa lite nu. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Känns som jag kommer glömma allt. Nej måste blunda och ta tre andetag...

Jag tänker på dig sötisen! Vi ses i sommar iaf;) Vill bara att du ska vara hos mig nu! Saknar dig så himla mycket! PussPuss

posted a long time ago

En bra text som Jimmy Jansson skrivit....Den passar perfekt in på oss....


En sekund blir till år och regnet det slår
mot fönstret som hjärtat för dig
Vi fick en minut sen tog pengarna slut
Jag hann aldrig säga

Jag saknar dig och jag lovar
Du finns här, inom mig

Jag vet, om du orkar att vänta
Jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid
För oss, bara du och jag
Jag vet, jag känner din längtan
Och Jag ber dig tro på mitt ord
Det enda jag vill är att få vara där du är

Långt bort härifrån
Dit jag inte kan nå
Går dina dagar förbi
Men månen ger ljus i en natt utan slut
Försöker att säga

Jag saknar dig och jag lovar
Du finns här, inom mig

Jag vet, om du orkar att vänta
Jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid
För oss, bara du och jag
Jag vet, jag känner din längtan
Jag ber dig tro på mitt ord
Det enda jag vill är att få vara där du är

Jag vet, om du orkar att vänta
Jag vet, att det kommer en dag, en plats och en tid
För oss, bara du och jag
För Jag vet, jag känner din längtan
Och Jag ber dig tro på mitt ord
Det enda jag vill är att få vara där du är

posted a long time ago

Åhh vilka härliga dagar det har varit här nere. Det e såååå kul och träffa alla sköna bowlare som man tycker så mycket om. Det e svårt och beskriva i ord hur roligt de har varit. Det e kul för nu när man träffar alla så slipper man tänka på att bowla och allt som man brukar göra när man träffas. Nu e det bara och ha så roligt som möjligt och det tycker jag att alla har lyckads med.
Öl-brännbollen var ändå höjdpunkten.;) Ojoj det blev lite för mycket där ett tag. Men helt underbart var det. Det här var en av dom roligaste dagarna i mitt liv. Måste komma tillbax i höst då ska vi ha jätte kul igen. Kul och träffa Peppe oxå.
Åhh mina söta underbara bowlare snart åker jag hem. Kommer längta tillbax hit. Vill inte åka ifrån er.....Åhh tack för alla dagar helt makalöst kul. Tack Emelie och Petra oxå för jag fick sova här. Ni e sååå goa ska ni veta!! Tycker om er alla jätte mycket!
Och en sista sak....LOL

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk is an Bowling Portal, we give you Social Networking, Blogs, World News, Flash Games, Online Scoring, Videos and much more. Our services are open to everyone, free of charge!

 
Loading...