Läs det här. Från studenten...

posted a long time ago

Av Jimmi...Han e såå snäll. Tack Jimmi för att du uppskattade mitt tal. Du e underbar på alla sätt men det vet du ju redan;) Vi ska aldrig släppa kontakten!


Studenthelgen!!!!

Så var den över, vår helg... studenternas helg. Var inte i skolan på fredagen, eftersom vi inte hade några lektioner... tror inte att någon klass hade det? Men det vart rätt skapligt i säng i fredags eftersom lördagen skulle bli en lååång dag. =)
Jag ställde klockan på ringning 5:00, skulle vara på champagnefrukost klockan 7:00 med klassen och ville inte stressa på morgonen. Men när klockan ringde så stälde jag den på rigning igen till 5:30 så jag kunde sova en liten stund till. Inte för att jag märkte någon direkt skillnad, märkte knappt att jag hade somnat om innan det ringde igen. Men då var de bara kliva upp. Tog gitarren och spelade lite och tänkte på vad dagen skulle erbjuda. Det enda jag gjorde var att ta på mej lite slappa kläder och käkade några mackor innan jag tog champagnen och tog mej till mötesplatsen på cykeln. Det var roligt att alla som skulle komma kom. Trots det lite ovarma och otorra vädret som världen serverade oss den morgonen. Men vi hade rätt skoj endå, snackade lite om de tre år vi haft och sådär. Kändes inte riktigt som allvar än då. Det känns fortfarande inte som det är slut, känns som vi alla ska träffas i skolan igen i höst. Vi blev inte så långrandiga där utan alla begav sig hemmåt efter cirkus en halvtimma - fyrtiofem minuter. När jag kom hem så försvann jag lite in i mina egna tankar igen och fick inget vettigt gjort på ett tag. satt bara där och lyssnade på fåglarna som hetsade utanför fönstret. Men drog på lite musik i stereon på lite blyg volym för att vakna till igen. Jag tog en dusch och sedan klädde jag på mej jeans och skjorta. Pappa skulle skjussa mig till skolan och han sa att han skulle upp 9:00 så jag väntade på honom. Skulle först hem till mamma och hämta ett bälte och lite pengar som jag var skylldig en klasskamrat. Men klockan passerade nio och inte ett ljud från pappa, så jag gick upp och han var vaken, men trodde inte att jag var hemma. hehe! Antar att jag inte vart speciellt störande under morgonen då! =)
Vi skulle samlas i skolan klockan tio så vi skyndade iväg och jag kom i tid. För en gångs skull kom jag i tid på morgonen till skolan =D Det var när man såg sina klasskamrater som jag började förstå att det var de sista timmarna vi faktiskt skulle ha tillsammans. Det började kännas lite i magen. Vi gick ut och fotograferade oss (lär ha blivigt helt misslyckad för min del) och sedan skulle vi vänta på att få äta i matsalen. De bjöd alla studenter på en paj och Champis läsk =P haha!
Vi satt där och pratade, skålade med varandra och alla såg så glada ut! Stämningen var verkligen underbar! Vi gick i någolunda samlad trupp tillbaka till vårt samlingsrum där vi skulle dela ut betyg och sånna saker. Jag fick jättebra betyg! Tycker iaf jag, fick premie också! =) så det är kul att de tycker man presterat bra! Alla fick aploder och en egen kommentar av klassföreståndaren. Alla var så trevliga mot varandra, precis som jag hoppades, fast ännu bättre faktiskt! Sedan hände någonting som gjorde mej väldigt rörd, alla talen! Jag höll med om vartenda ord som sades och ångesten att lämna ifrån sig alla dessa fina människor började växa i mitt bröst. Stämningen triggades ännumer och jag måste bara tacka sophia för den fina kommentaren jag fick! Den lyfte mej regält ska du veta!!! Jag fick något jag kan läsa när jag tvivlar på mig själv! TACK!!!
Efter den här känsloladdade tiden började vi skriva lite i de som inte kom på morgonens studentmössor, Vi andra tog det innan lunchen tror jag.
Men sedan var det mycket död tid, jag satt mest och försökte att inte börja gråta när jag tänkte på allt som sagt, skulle det verkligen vara det sista vi kommer uppleva tillsammans, tiden på flaket! Ungefär klokan ett marcherade vi alla in i aulan och allt gick fin fint! Orkestern spelade jättefint och eleverna skötte sig exemplariskt! Inga störande moment någonstans! Rektorn höll tal, vi sjöng och alla var nog lite tagna av stundens allvar. Vi fick ta på oss mössorna och vi visste att utanför väntade våra nära och kära på oss. Att ta emot oss och gratulera oss. Dom fanns där för att dom är stolta över oss, vad vi presterat. Tiden kom då vi alla gick ut i korridoren och väntade på klartecknet att få rusa ut till våra anhöriga! Det vart kallabalik! Alla skyndade ner för trapporna! (Bruntna ben nån)? hehe! Men välkomnandet av alla glada ansikten som riktades mot en var en häftig känsla, nu kände man att det var vår dag. Även fast jag aldrig sett hälften av hälfte av hälften av alla där så kändes det på någotsätt som att alla log för våran skull, även för min! Jag fick massor (!) med saker runt halsen. Fick kramar av alla men sedan var det dags att skynda mot flaket. Först såg jag inte någon där jag trodde att vi skulle samlas. Visade sig att jag stog på fel sida av byggnaden men kom inte försent för det. Alla kom ungefär samtidigt! Vi klev upp på flaket och väntade på att med ljudanläggning för över 200.000kr bli Kings of The Road, och det var vi verkligen! Vi skrek, kramades, skrattade, de kom några tårar, och vi firade varandra genom att dela på glädjen som vi alla delade. Jag tror aldrig vi har känts så mycket som en klass som då! Jag sköt med vattenpistolen på våra studentkompanjoner från andra flak och bilar sm åkte förbi. Delade glädjen även med dem. sträckte ut händerna och smockade ihop i så kallade ”Give me Five”s Sköt vår trummis is RE i ansikten med vattenpistolen! HAHA Orre!!! :D Men fyfan vilken underbar känsla det var! DEt måste upplevas för att förstås. Jag har aldrig sett den sidan av mig själv förr. Jag vågade verkligen synas. Var stolt över vem jag är! Var stolt över oss allihopa som hade de vita mössorna på oss den dagen. Jag höjde min nappflaska (!) med Bayleys i luften för er allihop! Många av oss tappade naturligtvis nästan talförmågan efter allt skrikande =) Men tillsl

Share on Facebook

Comments

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...