*Snyft*
Då var ligan slut.. Vi avslutade i alla fall med flaggan genom att vinna hemma mot Faxe.
Nu ska jag ta det lungt ett tag för att åka till hallen så jag är där 16:30 vi (amiki) ska nämligen ut och lira laserdome och äta middag som avslutning för sesongen.

Nästa helg är det ju masters i gbg, det ska bli kul iof är jag (nog) redan klar för finalen men göteborgs mastern brukar ju vara den roligaste ;)

Nej... nu ska jag ta och käka lite, höres!!

/Reine

posted a long time ago

I lördags morse bar det av till Mariestad, stannade till i Eskilstuna och snackade lite med Forcarna och käkade frulle.. Vi blev varnade för Mariestads publiken, dom skulle inte vara så trevliga och skrika rätt friskt.
Några timmar senare stog vi på banorna, taggade till max!
Spelet såg riktigt bra ut och publiken hördes ;)
Efter två serier började det kännas i skallen, det lät bra där uppifrån! När tredje serien var slut lät det inte så mycket längre... Team Mariestad - Amiki 5 - 15!!! Dom sa inte så mycket efter det!

Med flaggan i topp drig vi till Örebro för lite bastu och en trevlig middag...
Uppe med tuppen (08:00 ;)), ner till frullen och sen till hallen... Oj då... Glam - Amiki 5-0... Det hela slutade med 12 - 8 till Glam, inte så kul... men vi lirade iaf bowling...

Helgen har varit trevlig, men som man säger i goda vänners lag...
Tack för en trevlig helg boys!

/Reine

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...