Tänker inte skriva något speciellt om Kalmar... alla som var där vet ju hur kul det var och att förfesten på rum nr 100 inte gick av för hackor. T o m underhållning av "The flying twins" kunde vi bjuda på *skrattar*

Dagarna efter Kalmar var lika tokroliga med motorcykelåkande och möhippa (inte min givetvis). Sen kom torsdagen och dags för SM-kval. Eftersom licenssnittet är lågt skulle jag spela B-SM och insåg att i år var min chans att gå till final. Innan avfärd hade jag lovat att övningköra med en arbetskamrats flickvän så jag hämtade upp henne och vi gav oss iväg på en tur. När vi kört ca 45 minuter får hon motorstopp i en korsning och bilen vägrar starta igen. Den var stendöd, en polisbil stannade och hjälpte oss putta bilen från korsningen men sen fick vi klara oss själva. Efter många telefonsamtal kom bästa vännen med familj och bogserlina. Bilen startade med hjälp av bogseringen och jag kunde köra hem den till parkeringen... men numera är den stendöd. Idag ska vi starta den igen och köra den till "doktorn".

Spelet i Örebro efter denna förmiddag gick inte som jag hoppats. Jag hade stora problem att få loss den där sista käglan och det var bara att inse att någon final var inte att tänka på.
Att bilen la av ställde ju till det eftersom jag skulle till Stockholm på fredagen, men arbetskamraten, vars flickvän jag övningskört med var gullig nog att låna ut sin bil.

Spelade mixtävlingen i Bollnäs på lördagen. Var samma sak där, svårt att få loss den sista käglan, kan säga att min mixpartner fick spärrträning *skrattar*. Vi landade på samma poäng som ett annat par, t o m lika antal strike, men 5 spärrar mindre. Det resulterade i att de gick till final medan vi kom på 9:e plats... snacka om att falla på mållinjen, en poäng från final...

Därav titeln... att livet leker med mig istället för tvärtom =)

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...