Hon är snart 5 år och har fått gå igenom en hel del... den här kvällen hade pappan badat henne och hennes bror och så hade de läst saga.
Just då ringde jag för att berätta att min bilresa hem från Stockholm hade gått bra och att jag och Hampus var hemma och skulle sova.

När luren lagts på vänder hon sig till sin pappa och frågar "Pappa, är du kär i Karin?" Han kramade om sin dotter, svarade "Mmm" och gav henne en puss. Hon blev glad, sken upp som en sol, kramade sin pappa länge och sa "vad bra!"

Tror ni jag smälte när jag fick höra det här?!! Fortfarande svårt att förstå vilken tur jag haft... vill ge ett litet blygsamt tack till Grynet och min kollega Eva som på olika sätt fick mig att våga prova =)

posted a long time ago

Så har ännu ett år passerat. Känner mig konstigt nog yngre =)
Har haft en helt otrolig helg! Bestämdes att fira min födelsedag redan fredag eftersom sonen skulle vara hos sin pappa lördag-söndag.
Fredagkväll bjöd jag min mor, syster och svåger på middag. Självklart var även Hampus med... men det kom fler gäster. Min nyfunne vän dök upp med sin dotter - hon ville så gärna hälsa på mig =)
Det blev trångt men väldigt trevligt i mitt lilla kök. När alla hade gått hem efter mat och glass hade Hampus och jag en riktig myskväll.

Lördagen började lite stressigt. Tog med Hampus ner till bowlinghallen och Zorita's träningsdag. Han blev hämtad av sin pappa och fick åka iväg med honom och jag fick gå ner på banorna och börja träna...
....wow, vilken otrolig kick det blev. Vi hade tre tränare som hjälpt oss och jag fick fortsatt hjälp med att justera ansats men sen fick jag även lägga om spellinjen. Lilla jag som alltid stått och spelat rakt över 3-4 pil fick börja spela över ribba 4. Kvinnligt nog började jag med att säga "jag kan inte det" men eftersom jag vet att det är viktigt att prova så gjorde jag det... kan säga att jag fick mig ett nytt namn - skruv-Karin! Förstår om ingen av de som sett mig spela tidigare kan tro det, jag kan faktiskt inte tro det själv.
Det blev sån otrolig effekt i mitt spel och nu längtar jag bara ner så jag får fortsätta träna =) Att få så mkt beröm för mitt spel som jag fick i lördags är otroligt bra för den mentala biten. Om tre duktiga tränare öser beröm över mitt nya, förbättrade sätt att hantera klotet måste det ju faktiskt ligga något i det. Tack grabbar för en helt otrolig träning! Har även senare fått veta att vår coach t o m nämnt min positiva spelförändring till övriga - kul att höra! Hoppas känslan och spelet håller i sig och att jag tar mig tillbaka till a-laget.

Lördagkväll blev jag bjuden på middag på BK:s av min klubbkamrat och nära vän Marita. Vi åt god mat och dessert, drack vin, drink och öl och hade det urtrevligt. Vi blev upphämtade strax före midnatt och hemskjutsade (d v s jag fick följa med till huset i Mantorp...)

Söndagen bjöd min vän mig på en riktigt härlig och rejäl frukost som avslutades med en kopp varm choklad med vispgrädde. Blev en lugn söndag med chans till vila och promenad.

Vid 17-tiden kom min son och hans pappa hem till mig. Vi åt kvällsmat och pratade. Hampus var en aningens trött eftersom han lyckats somna ca 5 minuter innan de var framme och alltså blivit väckt efter bara några minuters sömn. Efter maten fick jag en present av Hampus som han ordnat via pappas försorg - presentkort så att jag skulle kunna unna mig själv något! Faktiskt riktigt gulligt, blev så glad och rörd att jag kramade om både sonen och fadern =)

Kvällen tillbringade jag och min son med att öva ljud... han börjar mer och mer härma det man säger. Min moster Anki ringde för att gratulera och pratade även lite med Hampus vilket resulterade i att han gick runt och ljudade "Aaaankiii" resten av kvällen. Ville nästan ringa upp henne igen så hon fick höra det. Ibland önskar jag att det fanns någon nära att dela de små charmiga upplevelserna med. Men vem vet... kanske finns det snart någon att dela vardagen med om jag är redo, kanske beror det bara på vad jag själv vill.

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...