Oj, inte skrivit något sedan oktober 2002... hmm har ju hänt en hel del under 1½ år, kan väl göra en väldigt kort sammanfattning.

Fysiskt sätt en underbar graviditet, mentalt sätt en fruktansvärd upplevelse p g a situationen.

22 december -02 flyttade höggravida jag efter 10 år! i min gamla lägenhet, snacka om rensning. Från 3:e våningen utan hiss till 6:e våningen och självklart pajade hissen! Mina underbara vänner bar kartonger och lättare möbler uppför 6 trappor! Efter ca 2 timmar var hissen dock lagad.

29 januari -03 upplevde jag en oförglömlig och skitjobbig förlossning. Tog bara ca 10 timmar men hela jag gick sönder...

Våren och sommaren var underbara, var mammaledig och bara njöt av min nyfunna kärlek... Hampus!

Hösten -03 blev tragisk då det klickade i skallen på en påtänd yngling. Han blev utfryst från en fest i lägenheten ovanför min och för att "skrämma" dem som han själv uttryckt det hämtade han en flaska bensin, hällde ner i brevlådan, ringde på dörren och när lägenhetsinnehavaren kom för att öppna tände han på...
Helt klart den värsta natten i mitt liv och då kom jag ändå lindrigt undan, men jag kan fortfarande höra deras skrik och känna den paniken som uppstod. Han ville som sagt bara skrämmas han förstod inte vad som skulle hända... tidigare straffad för våldsbrott, nu även mordbrand - så meningslöst.

December -03 gav jag upp, kunde inte bo kvar, så jag flyttade även detta år vid juletid... samma snälla kompisar ställde upp med ultimatumet att nu fick jag banne mig bo kvar mer än ett år =)

Julafton kom och gick, men jag märkte inte mycket av julstämningen trots att det var min sons första. Han var nämligen väldigt sjuk, krupp, öroninflammation i båda öronen, vätska i lungorna och 40 gradig feber. Min älskade gamla epleptiska katt insjuknade även han och fick flera anfall, men ökad medicin gav honom ytterligare några månader.

15 januari 2004 orkade Tussens hjärta inte mer fler anfall. Efter att ha kämpat fick han äntligen vila. 16 år gammal och med epilepsi i 15 år var han som en kär familjemedlem, saknad av oss alla!

29 januari -04 fyllde Hampus 1 år och firade i dagarna tre faktiskt! Först mammas familj sedan stort kalas för kompisarna och så avslutade han med fest hos pappa med familj och kusiner (ibland är det bra med föräldrar på olika håll, märktes även vid påsk... lillkillen fick inte mindre än sju påskägg!!!)

Mars -04 började jag skola in sonen på dagis och återgick till mitt arbete. Stor förändring eftersom de flesta av mina gamla kollegor slutat och jag numera kom in i ett helt nytt gäng. Jobbar fortfarande på gruppkänslan, men vi närmar oss hamn...

April -04 stod det klart - Zorita vann serien!!! Kändes som en perfekt avslutning på säsongen och nu ser vi fram mot spel i div 1 och en tripp till Gotland... hoppas vädret är bra och vi får lika kul som sist det begav sig (klubbrekord).

På återhörande!

K...

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...