I tisdags sitter jag som vanligt på jobbet, bakom datorn och svarar nästan med automatik i telefonen. Blir lite lätt förvånad när rösten i andra änden säger "Hej Karin, det här var från Maries Blomsterbod, vi vill bara höra att du finns på plats för vi kommer med en blomma till dig".
Måste ringt fel tänkte jag och gör tydligen något läte ifrån mig av förvåning för mina kvinnliga kollegor är inne på mitt rum på nolltid och undrar vad det var... berättade och avundsjuka suckar hörs =)

Samtidigt kommer chefen över för att ha utvecklingssamtal med mig, men först ska det fikas med hela kontoret (dock bara 4 som jobbar här och så chefen på besök då). När vi sitter och mumsar bulle och kaffe ropar det från entrén "Blomsterbud här".
Lätt generad hämtar jag en papperspåse och packar upp en otroligt vacker, mörkröd, långskaftad ros placerad i en grön flaskvas med en kork hängade i guldband runt halsen.
Vad som står på kortet utelämnar jag här... men jag fick en hel del att förklara för chefen.

Sitter fortfarande med ett leende på läpparna och tittar på min vackra ros... undrar var det här slutar...

posted a long time ago

Helt otroligt... för ca 2½ år sedan antog mitt liv en gråton som jag sedan dess ständigt levt med. Visst har jag haft det bra och fått uppleva enormt mycket glädje tack vare min son, men lite för ofta har det jobbiga och de tunga tankarna tagit över.

Så hände det jag slutat tro var möjligt. Jag träffade någon som tycker om mig för den jag är. Som förstår vad jag gått igenom och kan hantera min situation. Någon som vet hur det känns... och någon som fått mig att börja känna igen.
Vet inte idag hur eller om det kan fungera, men bara det att få chansen att inse att det finns hopp att jag kan gå vidare känns som en enorm seger!

Med den känslan inom mig borde jag under säsongen även bli livsfarlig på bowlingbanorna...

The future is yet to come! *kram*

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...