Livet börjar så smått ordna sig...

Flyttade till nya alldeles egna lägenhet i Malmö förra veckan och den är helt perfekt för mig. 1:a på 43kvm, bra planerad o 2 stora balkonger...Kopplade äntligen in bredband idag, inser att jag inte överlever utan det i sommar som var planen från början!

Sitter just nu en fredagkväll och försöker komma igång med min sista uppsats som ska in till skolan innan jag får ut mina slutbetyg...jag hatar det! Ingen som har en engelskuppsats att sälja??

Skrev in mig på arbetsförmedlingen i förrgår, så nu är man med i den statistiken igen o vill ha jobb! De blir tufft ekonomiskt nu, så mycket planer o så lite pengar innan A-kassan KANSKE kommer igång om en månad...

Kul är att jag kom med i laget till VM, så planerna nu innebär mest bowling, gym och resor...

Min love gjorde debut i sitt landslag nu under EM o det går ju hyfsat för dem kan man ju säga :0) stolt!!

Efter EM kommer han hit, sen blir det tävlingar i Estland, Barcelona och Budapest...innan det bär av mot Aalborg! Blir en kul o händelserik, men fattig sommar!!

Hoppas alla andra har det bra...nu måste jag f-n börja plugga!

Kramen

posted a long time ago

Snart slår det nog runt i huvudet på mig...insåg precis att jag inte har varit utanför dörren på 4 dagar!! Bara suttit och skrivit på min hemtenta och nu uppsats! PÅ torsdag ska uppsatsen vara inne, vilket ni kanske tror är skönt för mig...men då börjar bara nästa. För då ska jag sätta mig o skriva en ny uppsats och denna ska vara på PERFEKT engelska. Denna ska vara inne på måndag, samtidigt somjag då även ska hålla ett muntligt föredrag om något tredje ämne...vad är det för jävla planering i skolan när ALLT ska vara klart och inne samtidigt? Vi är ju inte robotar...
Idag tog frukostmaten slut, så jag måste ta mig ut innan affären stänger, men jag ser ut och luktar säkert som ett troll...så jag måste orka snygga till mig så att de släpper in mig i affäen :0(

Till råga på allt har jag även lyckats bli sjuk o har dunderont i halsen...

Jag som bara vill träna bowling just nu eller vara ute och njuta i solen nu...

Livet är ingen höjdare just nu...tur man i grunden är en ganska positiv tjej o vet att det blir bätte sen! För nästa fredag får jag mysa igen ;0)

Back to the books...may the force be with me...

posted a long time ago

Ville bara säga att livet är helt underbart! Jag har fått lägenhet i Malmö, 1 månad kvar i skolan där vi dock har massor att göra nu *puhhh* o jag är kär o galen :0)
Har haft en underbar helg i Finland nu...och även fått träffa mormor!
Ska bli kul att spela tävling i helgen nu efter 2 helgers vila, som dock bestått av en massa annat kul!!
Hoppas alla kära vänner där ute oxå har det bra!

Kramen

posted a long time ago

I tisdags ringde min mamma och grät i telefonen, vilket inte är någon vanlig händelse. Hon berättade att hon hade varit på undersökning och har två tumörer i sitt ena bröst. Jag har mest gått runt och myst sen jag kom hem från Italien och alla mina problem hade löst sig o jag mådde riktigt bra för en gång skull...sen kom detta o hela livet bara rasade framför ögonen på mig!! Har varit helt borta o förvirrad sen dess. Idag skulle hon på svaret p åhur farligt det var och hur det ska behandlas.
Hon ringde precis. Tumörerna är inte farliga alls och de ska till och med få sitta kvar i henne. Hon ska bara på regelbundna kontroller i fortsättningen.
Nu kan man le igen, fy f-n vad skönt!
Mammas man hade nämligen svårare cancer för något år sen och de har precis repat sig från det...en gång till hade inte varit en dans på rosor för familjen!

Tack för att allt är ok med henne...

Nu kan man fajtas på riktigt i helgen!

Kram på er...

posted a long time ago

Life sucks big time....inte nog med att man har varit sjuk sen mitten av Februari i någon sorts blandad förkylning o allt möjligt! Idag inleds dagen med att jag och toletten blir bästa polare...har fått maginfluensa alternativt matförgiftning av för gammal guacemole igår!
Precis vad jag behövde innan resan till Turin på fredag...
Inte nog med att man tuggade sönder halva kindtanden och fick laga den i fredags. Lagningen håller kanske inte för den blev så stor, då får jag punga ut med x antal tusenlappar istället för att få en krona...
Livet är ganska bad just nu på de flesta planen, utom ett ;0)

Puss o kram

posted a long time ago

:0(

18

0

Skit oxå...ligger hemma sjuk, det kom igårkväll när vi var nere o tränade. Har ont som f-n i huvudet, öronen och halsen...och vi har ju viktigt sammandrag i Karlstad i helgen!!
Annars har jag haft det lite spännande den senaste tiden. Har passat min mosters två pojkar i en hel vecka ensam, de är 2 och 9 år gamla. Riktiga gudaungar, snällare får man leta efetr. Den lille är så mysig. Om min barn blir som dem så skulle nog tom jag vilja ha barn i framtiden ;0)
Var hemma i Karlskrona i helgen och spelade mix med min gamla styvpappa, det var kul. Vi gjorde 3561 rent o hade dock tyvärr bara 8 i hcp....vi blev 2:a, men slog de som vann rent...vi två brukar aldrig spela bra samtidigt, men nu lyckades vi med det!
Nästa helg är det dags för Barcelona med Nina o Vicky, det ska bli kul...skönt att slippa snön lite oxå!!
Nej, dags att ta tag i dagen...
Ha det så bra alla bowlare o spela väl i helgen....
Anna

posted a long time ago

Hej, nu gör jag ett nytt försök och försöker vara ute i god tid!!
Eftersom jag anländer till Grekland en dag tidigare än min rumskompis så undrar jag om det finns någon som har plats för en till på sitt rum torsdag-fredag??

Önskar alla en fin Alla Hjärtans Dag...själv sitter jag hemma o tvättar och pluggar o har lektion ikväll!!

posted a long time ago

Jag satt precis och tittade på tv, det var en dokumentär om inspelningen av Band AID. Detta program berörde mig rakt in i själen och jag satt med tårfyllda ögon. Vad är det som pågår i världen, är makt och pengar det enda som styr oss? Vi kan inte blunda för världens orättvisor för alltid!
Detta program följdes av sena Rapport där de såklart rapporterade från Asien.
Det som händer i världen just nu innebär att folk behöver hjälp, men mycket av den hjälp som behövs kostar pengar. Det är här bl.a. VI i Sverige kan hjälpa till, för pengar är något vi faktiskt har ganska gott om.
Tänk om varje svensk satte in en ynka 100kr på någon hjälporganisations postgiro…ni kan själv räkna ut hur mycket pengar det skulle bli i bara vårt lilla land.
100kr är inte mycket! Om du gräver djupt i din ficka tror jag även att just DU har råd! Det är inte ens tre cigarettpaket eller tre stora stark på krogen…det är vad du betalar i enbart inträde för att gå ut och festa med dina vänner och har kul en endaste kväll! Börja det nya året med att göra något för andra!
Vakna nu svenska folket och ta er till närmsta kontor eller logga in på Internetbanken och sätt in minst denna 100kr…tillsammans kan man göra skillnad!!

Här följer några bra postgiron som behöver våra pengar:
Röda korset: pg. 900 800-4 märk talongen ”Flodvågornas offer” eller kanske ”Vatten för livet”. Du kan även göra något så enkelt som att ringa in din gåva på 020- 213 213  
Radiohjälpen: pg. 90 19 50 – 6 märk ”Asien” eller kanske ”Katastrofhjälp”
Rädda barnen: Post/bankgiro 90 2003-3 märk ”Jordbävningen i Asien”
Amnesty: pg.900072-0
Eller leta upp något eget ändamål själv…

Gott nytt år

posted a long time ago

Hej..har ett dubbelrum i Västerås i helgen med en ledig säng på fredagen om någon behöver ett rum att sova i!!Eller om någon har en säng till mig på fredagen, så blir det ju ännu billigare! Hör av dig bara...

posted a long time ago

Kallt!

30

0

Sa nar man val gor en semester resa sa blir det till ett stalle dar det ar kallare an hemma!! Men har ar ganska trevligt anda. Nu vet jag iallafall vart Kurt Cobain bodde!! Tiden har gatt snabbt, dags att aka hem om 3 dagar igen...det var kul att spela tavling har borta och dessutom vara den enda kvinna som spelade...har lite tid over just nu, har precis atit frukost!
Hoppas alla har det bra dar hemma....
Kram

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...