Det finns inget kvar och ge längre. Jag fösöker le och hoppas att det inte ska vara sant att Simon är borta. Men jag börjar inse att det är försent. Simon kommer alltid och vara borta. Men han lever fortfarande inne i mig. Det är verkligen jobbigt det här. Jag kan inte inse igen att man har förlorat en vän. Sist var det 5 årsedan Dennis försvann. Han var en av mina allra bästa vänner. Det var en jobbig tid. Och nu det här.
Jag har haft min kompis här nu i helgen och det har kännts jätte bra. Men nu är hon inte här. Men nu får man sitta i sitt rum och bara tänka och tänka... Det är jobbigt!
Regnet faller och faller det har gjort det nu i en vecka känns det som. Simon försvann från jorden för nästan en vecka sen. Bara 20 år gammal. Det känns så tomt. Jag har ingen ork längre. Inget leende.
Varför?

posted a long time ago

Idag fick man veta nåt som absolut inte ville veta. Det hemskaste man någonsin kan få besked om. En kompis Simon omkom i en klätter olycka. Han hittades dös i onsdas.
Jag vet inte vad jag ska göra. Vi har kännt varnara sen vi var små. Har friidrottat tillsammans och haft många roliga stunder i livet.
Simon var en helt fantastiskt människa som bara blev 20 år gammal.
Det är grymt att det ska få vara du som lämnar oss.
Sov gott Simon och du vi ses i himmlen. Din pappa och alla dina vänner saknar dig! Jag gör det oxå!
Sov gott min ängel!

posted a long time ago

Ja igår var det bara en sån dag. Allt gick verkligen som det skulle. Vi vann med 19-1 mot Stjärnan som vi aldrig har vunnit över förut. Den segern var oxå våran första för säsongen. Det va helt underbart. Vi firade hela natten.
Vi va hemma hos Jossi och åt lite mat och drack lite för mycket alkohol. Men vad gör inte det...vi vann och vi va verkligen bäst igår! Tack tjejer!
P.S Det va jag som tog 3 poäng;)

posted a long time ago

Fan det känns som allt är emot mig den här säsongen. Jag börjar med att få en inflamation i handlen och inte kan spela. Sen när det har gått över så ramlade jag ner i en trapp och stuckar foten ganska allvarligt och hoppade på kryckor i en vecka. Nu så har jag haft ont ständigt i foten och igår avbröt jag träningen för jag hade så ont.
Sen va jag hos skolsyster idag och hon sa att jag absolut inte fick spela någon bowling på mins 2 veckor. Jag blev riktigt lessen men imorron ska jag bara spela. jag skiter i om det gör ont. Spela det ska jag bara göra! Sen kan jag ta det lungt. Jag ska till sjukgymnasten nästa vecka också. Så det blir nog bra hoppas jag.
Det är verkligen ingenting som stämmer i höst. Plus att man har en förkylning som har suttit i i flera veckor. Aja vi får väl se hur allt kommer att gå. Ska iaf iväg och träna med några kompisar och få lite hjälp. Ska bli riktigt kul.
Imorron är det match och då j*vlar ska vi spela bra och det ska bli så kul och spela. Fast jag får se hur lilla fossingen mår. Jag får bedömma det imorron men jag tar lite tabletter så blir det nog bra;) Ha det jätte bra alla bowlare där ute och ta väl hand om er!! *kramas*

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...