Tack för att du lever Emil och Sara. Emil som var i området i Asien där vågen drog in och tog med sig flera tusen människor. Jag e så lycklig att du lever Emil. Och du Sara tur att du satt på planet. Ni är dom lyckligt lottade och jag är så tacksam att ni lever. Det finns många i Sverige som har drabbats av allt elände och jag vill verkligen hjälpa alla...Själv har jag lämnat pengar till Röda Korset och jag hoppas att alla människor förstår vilken katastrof det här har varit för en hel värd. Jag tycker att Eskilstuna har gjort bra ifrån sig...dom ställer in fyrverkerierna ikväll och lämnar istället pengar till en hjälp organisation. Helt underbart! En fin tanke tycker jag....

Ja så var det nyår. Tycker inte det finns så mycket att fira faktiskt...hela världen har drabbats av den största katastrofen på väldigt många år...och sen ska man fira nåt...Det hänger liksom inte ihop. Jag tycker man ska strunta i fyverkerierna och skänka pengar istället. Jag hoppas bowlinghallen i Eskilstuna har fått mycket pengar idag. Dom har gett alla intänkter för hela dan till en hjälporganisation. Mycket bra!! Det finns många som hjälper till!! Tack för att ni bryr er!!

Massa kramar till er från mig och ett riktigt gott nytt år på er alla!!

posted a long time ago

Ja idag e det ÄNTLIGEN dax. Mitt sista jullov börjar idag. Det ska bli helt underbart. Undra vad man ska hitta på den här lovet. Jag tror jag ska spela en hel del bowling iaf. Fara runt lite...till Katrineholm, Hagfors, Kristinehamn och till Sthlm. Sen e mitt lov nästa slut så som sagt bowling blir det en hel del på lovet iaf. jag måste ju träna lite oxå;)

Men det bästa av allt det e nog att man fyller 18 på sönda. Det ska bli så himla skönt;) Party, Party...2 dagar kvar!!

Sen måste jag ju önska alla i Skåneland ett jätte lycka till i master. Det va synd att jag inte kunde åka ner till Skåneland men det får bli en annan gång. Man fyller ju inte 18 varje dag precis;) Lycka till allihopa!! *håller tummarna hårt*

Sen du Carro kör gärnet i Hagfors! Jag hoppas på dig det vet du! Jag saknar dig jätte mycket gumman men vi ses ju snart på lägret;) Puss till er alla!!!

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...