Ja ni vad ska man säga om dagen?? Jag va i Karlstad och spelade match mot Solklot och vi förlorade med 11-7. Fan va trist det va. Det kändes som om allt bara gick fel idag för oss. Men det ända jag kan glädjas åt idag det är att jag har pratat med min älskling och att jag var bäst i laget på 773.
Fan alltså efter matchen var det tungt. Det känndes bara som jag ville krama om min älskling men han var inte hos mig då. Jag var så besviken och det ända som kunde ha tröstat mig det va min Henke.
Men om en vecka då j*vlar då får jag krama honom hur mycket jag vill.;) Jag saknar honom så himla mycket.
Imorron är det en ny match i Västerås och då får jag träffa min älskling nr 2...Katta....Hon är helt underbar. Jag tycker så mycket om henne oxå.
Hon och jag har så kul ihop. Hoppas man kan få en bamse kram av henne så livet känns lite lättare iaf.
Imorron åker jag oxå till Stockholm och gratulerar min moster som fyller 35 år. Så det blir mycket åkande i helgen! Och imorron hoppas jag och tror att vi ska vinna..Men vi får se vad som händer!!!
Jag älsakar dig för evigt Henke!! Du är verkligen det bästa som ahr hänt mig!!!*puss å kram*

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...