Fan va glad jag är. Ni kan inte ana hur glad jag är och få ett efterlängtat JSM guld. Men att spela mot sina bästa kompisar det va det värsta jag har gjort. Att se dom gråta det va det värsta jag någinsin har varit med om. Jag tycker det va jobbigt. Men tyvärr måste man tänka på sig själv och det går inte och tänka på andra. Visst jag skulle precis känna lika dant. Men sånt e livet. Livet e hårt. Det ska inte va lätt och leva!

Jag måste tacka hela min lilla klack;) Fan va gött. Jag skulle aldrig ha klarat det utan er. Elling, Emelie, Sofie, Katta, Maria,  Emelie och mamma och alla andra som stöttade mig. Ni var helt underbara.

Och en än gång började man gråta när man hörde svenka nationalsången. Jag förstår inte, jag ryser i hela kroppen och jag tänker bara på EM. Men idag fick jag in några blickar från sista slaget jag slog när allt redan va klart. En helt underbar känsla ska ni veta. Jag hoppas alla kommer få vara med om det för den känslan går inte och beskriva.

Tack för allt stöd jag har fått. Det har vart guld värt ska ni veta! Tack alla som har hjälpt mig till en sån här framgång! TACK, TACK, TACK!!!!!!

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...