Ja där va man ju i helgen och försökte bowla. Men oj så svårt det var. Fast en sak e ju bra det e ju lika för alla..hehe...aja jag e så glad att vi tog två poäng i helgen iaf. Men det kunde ha blivit fler men vi hade inte marginalerna på rätt sida så tyvärr....Men men nu väntar massor av träning innan det e sammandrag i Västerås;( Aja lycka till med allt bowlande där ute i bowlingvärlden...;) Kraaam

posted a long time ago

Ja ni vet inte hur det ska gå och spela i helgen. Jag e så himla förkyld idag. Det blir ju bara värre och värre för varje dag som går. Idag hostar jag som en tok och det e jätte jobbigt. Ska inte bli så roligt och sätta sig i en bil med 8 andra och smitta ner dom. Men men vad ska jag göra?? Det kommer säker att gå bra men det e jobbigt. Får väl se hur mycket jag orkar spela. Jag har ju iaf vart hemma några dagar för att vila upp mig ordenligt. Men men vi får se hur jag mår imorron. Det känns jätte jobbigt nu iaf. Vad ska man göra?? Jag vill verkligen inte vara sjuk...Hoppas ni andra e lite bättre än mig iaf. Lycka till i helgen med allt!!

posted a long time ago

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Har suttit och inte gjot någonting idag. Det e jobbigt. Det känns som att man har en igelkott eller nåt i halsen...och sen e man så förkyld. Det e verkligen jätte jobbigt. Hostan e nästan värst för varje gång man hostar så svider det liksom där nere i halsen....aja det finns andra som har det värre. Men det känns som det blir bara värre och värre för varje dag som går. Men jag måste verkligen bli frisk innan jag åker till GBG i hegen men risken är inte så stor men spela ska jag göra iaf. Det gick ju bra och träna igår fast man mådde dåligt;) Aja hoppas ni andra mår bättre än mig iaf. Nu ska jag gå och sätta mig i sofan och bara mysa med en stor kopp te och tänka på dig. Det finns INGEN i hela världen som är som du! Tack för att du finns!!! Pussas lite med dig fast jag e sjuk;)

posted a long time ago

Sjuk;(

16

0

Det e så himla jobbigt. Jag e helt genomförkyld och sen hostar jag hela tiden. Det e verkligen jätte jobbigt. Men men vad ska man göra?
Jag ska inte gå och träna nåt idag och sen e jag sjukanmäld resten av den här veckan. Skönt och vara hemma men jobbigt och vara sjuk. Aja får väl se om jag hänger med till GBG i helgen. Jag hoppas verkligen att jag kan men man vet ju aldrig. Har ju blivit sämre och sämre för varje dag som går ju. Jag som vill åka ner och spela lite och träffa alla underbara bowlare men men vi får som sagt se vad som händer framåt i veckan. Jag har ju några dagar på mig.
Hoppas ni andra där ute e friska och krya iaf!
Saknar dig min pojk!! *pussas och kramas med dig*

posted a long time ago

Jaaaa...det e det ända jag kan säga idag. En helt fantastiskt helg blev det. Önskar bara att den kunde ha varit lite längre. Det gick så fort allt. Men det bästa av allt under helgen det va att jag fick träffa mina två älsklingar Camilla va den ena och den andra va en underbar kille..du vet vem;) Älskar och saknar dig så himla mycket fast det vet du ju redan. Hoppas vi träffas snart igen...Du ska ju sova hos mig har du nästan lovat om du spelar master här;) Ojoj va kul det ska bli...

Aja det va inte bara kompisar man träffade i Sthlm i helgen. Jag spelade oxå lite bowling! Det gick riktigt bra oxå. Fan va gött allt va. Vilket stöd jag hade av publiken det va helt ofatbart.
Jag vann finalen i går och All Event oxå. Det va helt ofatbart och göra om precis samma sak i år som jag gjorde förra året. Fast jag skulle aldrig ha gjort det utan mina underbara vänner. När jag mår bra då spelar jag oxå bra och det var tack vare dig min underbara som jag klarade av allt. Och utan er alla bowlare skulle jag inte helller ha klarat det. Ni e fantastiska! Tack för att ni finns.
Jag spelade oxå en annan tävling och den kom jag tvåa i så min helg har vart mer än bra. Jag tror jag svävar på moln just nu!!!
Tack alla underbara bowlare för den härliga helgen jag va med om! Ni betyder mycket, mycket mer än vad ni tror för mig!
TACK!!!
Puss å Kraaam till er alla!

posted a long time ago

Alltså jag spelade staffeten i lördas blev det en massa strul. Det va massa fel räkningar och jag tyckte så synd om DBS som först inte vann. Dom hade förlorat med 3. Sen blev det kontroll räkning och då vann DBS och alla blev glada förutom Turbo. DBS hade vunnit med 7 pinnar. Prisutdelning hölls och DBS fick segerchecken på 70000 kr till sin klubb. Dom fick vara med på kort och allt det där som hör prisutdelning till.
När jag kom hem hörde en kille från DBS av sig till mig och sa att dom kanske inte hade vunnit.Kontrollräkning igen alltså. Turbo hade lagt in protest. Kontrollräkningen visade sig att Turbo hade vunnit med 2 ynkla käglor.
Alltså jag vet inte vad man ska säga om det här. I både DBS och Turbo hade man små juniorer som liksom inte viste om dom hade vunnit eller inte. Vilken känsla det måste ha varit att liksom ändra vinnare hela tiden. Det är en skandal det här verkligen!
Tycker så synd om DBS. Turbo borde faktiskt dela med sig en hel del av sin prissumma.
Ja vad ska man säga om Staffeten?? En skandal som ingen skådat skulle jag vilja säga!
Aja får väl ta och passa på och säga grattis till Turbos grabbar. Ni var duktiga! Tyvärr hade ni inte världens bästa hejarklack! Dom drack och kunde ju knappt stå på benen senare på eftermiddan! Det e skandal det ni höll på med Turbos hejarklack! Ni borde skämmas!!

posted a long time ago

Oj vilken kväll det va igår. Jag och Fredde ägde krogen. Ojoj...ja fast det hände ju en sak som va lite otäck oxå. Fredde fick i en drog i sin drink så han mådde inge bra. Men vi gick hem han och jag och sen la vi oss i soffan och bara snackade. Hur skönt som helst. Fast jag råkade väl dricka lite väl mycket men men vi hade riktigt kul. Jag och fredde låg och snackade i timmar innan han skulle upp. Vi hade inte sovit en ända minut på hela natten. Ojoj så det känns idag. Mina kompisar rekomendera mig och åka hem för jag såg verkligen inte pigg ut. Men jag och Fredde ska ju vara barnvakt ikväll så vi får väl se hur det går. Fredde sket ju i jobbet oxå. Nej nu ska jag gå hem till honom och fortsätta med det vi avslutade med...att prata alltså;)
Nästa vecka blir det party igen...får hoppas det iaf. Men vi får se....Ha det bra och hoppas ni mår bättre än mig nu iaf;) Puss på er alla!

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...