Ja ni vad ska man säga. Mitt självförtoende e verkligen på topp. För två veckor sen slog man en 300:ing och i helgen slog man rekord. Gjorde 1444 på 6 serier här hemma på master det e ett snitt på 240. Och sen vann jag även tävlingen i Köping. Där gjorde jag 1200. Så det va en lyckad helg. Tyvärr lyckades inte jag lika bra i finalen men jag kom ändå tvåa och det var verkligen den bästa som vann. Du Nauman den först platsen var du verkligen värd. Du va helt enkelt bäst! Ska man förlora så ska man förlora mot dig. Det känns liksom bättre så. Jag tog allt med en nypa salt. Jag gjorde mitt bästa och jag e mer än nöjd med min insats från helgen.
Åhh sen måste jag tacka en viss person som har ställt upp för mig under hela den här helgen och vart mitt stöd. Du har verkligen betytt så mycket för mig. Tack för att du finns och jag tycker så mycket om dig. Va jobbigt när du åkte igår. Kunde inte sluta gråta. Du är verkligen det bästa som hänt mig. Jag vet att jag spelade så bra för han var här. Jag spelar bra bowling när jag mår bra och livet känns helt underbart och det va just det jag gjorde i helgen!

Ja ni imorron far jag iväg till Belgien och EM. Ska bli en fantastisk upplevelse. Hoppas bara det kan gå lika bra som förra året men den sannorlikheten är nog inte stor men det känns så fruktansvärt bra nu iaf. Allt e verkligen på topp så jag har inget och skylla på. Bara lite trött men jag ska nog kunna sova ut innan den riktiga tävlingen drar igång i helgen. Åhh kommer sakna så många personen här hemma men en mer än andra. Du vet vem du är!
Tack alla underbara som har stöttat mig. Ni är många och utan er skulle jag aldrig vara den jag är idag. Men ha det jätte bra nu och sköt om er här hemma i Sverige så kanske vi ses i Belgien eller hemma om några veckor.
Akta er i Belgien för här kommer Sveriges bästa lag!;)
Pusss på er alla goa!

posted a long time ago

Grattis till er sumpan tjejer till guldet och silvret i 3-manna SM. Va kul och se! Grattis igen!! Kram till er alla!!

posted a long time ago

SM

12

0

Ja idag ska jag till Sthlm och spela 3-manna SM för första gången. Ska bli kul och se vad vi i laget kan göra! Hoppas bara att vi tar oss vidare tills imorron. Skulle vara jätte kul isåfall...
Ja ni den här veckan har inte vart som dom andra veckorna. Jag började nämligen min praktik på en skola som har autistiska barn. Det e jobbigt och vara där psykiskt för det händer så mycket men det e intressant. Jag jobbar ju mellan 7.45-17.00 varje dag så det e lite jobbigt. Tyvärr har bowlingen blivit väldigt lidande. Har tyvärr inte orkat träna så mycket den här veckan. Har bara åkt hem och sovit nästan varje dag. Jag ska ju vara på skolan nu i 5 veckor så vi får se hur det går. Vill ju träna lite innan EM. Aja ska väl borra upp en boll till nästa vecka då vi har landslagssamling. Ska bli såååå kul och träffa alla goa bowlare igen!!

Älskar och saknar er jätte mycket!! Puss

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...