Ja ni vad ska man säga. Idag e det ju morsdag och jag gav mamma lite blommor. Hon blev ju jätte glad.
Igår var jag med mormor och morfar hos min gammel farmor. Hon ligger just nu på ett äldreboende. Hon låg förut på sjukhuset på mammas avd. Hon fick en stroke. Men nu mår hon ganska bra. Hon kan däremot aldrig någonsin kunna gå. Hon har inga tänder heller så hon kan inte äta riktig mat. Hon ligger bara i sin säng dag in och dag ut. Vem vill ha ett sånt liv? Inte jag iaf. Man lider verkligen med människor som ligger så där varje dag.
Vi va i hennes lägenhet igår oxå. Känns konstigt. Har alltid tyckt om den lägenheten men nu är den såld. Känns lite konstigt men jag förstår det för farmor e så dålig så hon kommer aldrig kunna återvända hem igen.
Ja ni fy vill aldrig bli gammal.
Jag var med mormor och morfar på landet igår oxå och jag sov kvar där så jag kom hem för nån timme sen. Det e så fruktansvärt skönt och komma hemifrån. Har inte vart på landet sen på nyår så det va på tiden att jag va och hälsade på där. Man har ju så mycket på helgerna så det e ju därför man inte hinner. Men nu börjar det lugna ner sig. Ingen bowling och ingen skola....Kan man inte ha ett bättre liv??;) Nu väntar jag bara på studenten om 13 dagar..:Ska bli underbart...fast ändå lite tråkigt.
Ja ni har grym träningsvärk i magen och i axlarna. Jag köpte en ny träningsmaskin i fredas så jag tränade ganska mycket med den....Men det skulle jag inte gjort. Jag kan inte ens skratta för jag har så ont i magen och det har gått två dagar...Hur ska jag klara mig utan att skratta det kommer ju fan inte och gå eller vad tror ni...HAHAHA....
Nej nu ska jag gå och göra nåt vettigt. Ta hand om er och gör inget dumt;)
Älskar er alla bowlare ni betyder mest för mig det vet ni!! Juttan och tuttan ni e bäst! Älskar er.....PussPuss

posted a long time ago

Idag e det en vecka sen precis dom stängde av resperatorn till Fina. Hon slutade och andas och fick sluta sitt liv i sjukhus sängen som hon hade legat nån dag.
Hoppas du sover gott med min Dennis oxå. Vila i frid nu mina små hjärtan. Ni fick båda en alldeles för tidig och tragisk död. 11 och 13 år gamla. Jag älskar er och kommer alltid att göra det!
Sov gott mina änglar!

posted a long time ago

Vilken helg det har varit! I lördas åkte jag och mamma till Skövde för att jag skulle spela den stora master finalen. Jag spelade fyra serier och hade 883 och sen spelade jag 4 dagen efter och då hade jag 770. Ett resultat som jag blev 2:a i kvalet. Sen igår eftermiddag så väntade dom 4 bästa spelarna. Jag vet inte hur det gick till men jag slog ut en efter en och sen till slut så väntade Nauman i finalen. Han spelade grymt bra bowling under hela dan men jag ville verkligen inte ge mig.
Första rutan ställde jag upp 1-2-4-10, en uppställning som jag inte hade spärrat på hela helgen och jag hade fått den nägra gånger bara under dagen. Jag spärrade. Andra rutan fick jag 1-2-10...då tänkte jag bara "nej inte en gång till". Jag tog den! Men vilken match vi hade jag och Nauman. Det e aldrig kul och spela mot en spelare som man känner väl och är bra kompis med. Men någon måste vinnan.
Det var nog min största seger det här året efter SM.
Det va så grymt kul och träffa alla goa mäniskor som man tycker så mycket om och när dom satt och hejade på mig det var nåt alldeles speciellt. Det är alltid kul och vara omtyckt och känna ett stort stöd! Jag tycker om er alla så mycket men jag vet inte vad jag skö göra för att ni ska förstå! Tack till er alla!! Ni betyder mest! *kraamisar*

P.S Man fick inte segern gratis. Fick ryggont och världens mensvärk idag så det va inge bra. Det e sånt man får ta om man ska leva;)

posted a long time ago

Ja ni där ute...nu är det bara 14 skoldagar kvar. Det e bara 14 gg till man behöver gå upp och ner i trapporna i skolan. Sitta på lektionerna och lyssna. Det ska bli en underbar känska och äntligen få sluta fast det kommer nog kännas lite konstigt.
Allt e nästan klart. Alla kläder e inhandlade och mössan ligger på golvet i en kartong med champanje glas;) Oj det pirrar lite i magen när jag tänker på allt!
Den 11:e Juni 2005 kommer nog bli en fantastisk dag. Springer ut kl 2 och sen e det bara och åka runt med klassen i stan ett tag innan man ska komma hem och möta släkten och alla underbara vänner!
Ni alla är jätte välkomna hem till mig den 11 Juni!
Ha det jätte bra! *kramas*

posted a long time ago

Åhh gumman e så glad att du kommer till BF. Du e verkligen värd och spela med oss. Det där samtalet jag fick av dig det va det bästa som hänt på länge. Blev helt överlycklig att du kommer till oss. Det har jag väntat på länge. Jag vet att det kommer bli så himla bra nu när jag oxå har bestämmt mig för att stanna och jobba här. Fan vi ska ha så himla rolig i höst. Jag längtar redan tills hösten. Du ger mig styrka för att fortsätta och kämpa med bowlingen.
Aja vad händer annars i bowlingen??
Jag ska spela super six imorron kl 9 och 14 så vi får väl se hur det går. Hoppas det går bra ska göra allt och lite till för att lyckas. Men kommer inte bli besviken om det inte går bra. Jag spelar inte bra bowling just ni heller så....Om det inte går bra så åker jag ner till GBG och spelar master istället. Ska bli kul de oxå och få träffa alla mina älsklingar. Åhh jag saknar er alla goa bowlare. Ni e för goa ska ni veta....Älskar er alla fast någon lite mer än alla andra;) Pusss på er!

posted a long time ago

history

Visitors

Lanetalk for users

Lanetalk Bowling

Lanetalk on Keilailu portaali, me tarjoamme teille Yhteisön, Blogeja, Uutisia, Flash Pelejä, Online Scoring palvelun, Videoita ja paljon muuta. Palvelumme ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

 
Loading...